Бізнес на листівках: дохід круглий рік

   Як і сотню років тому, сьогодні одним з найбільш поширених жестів уваги супроводжуючих практично кожне свято і кожне торжество є вітальні листівки. Привітати з Днем Народження, 8 Березня, Новим Роком та Різдвом Христовим, висловити найщиріші свої почуття і передати побажання, як на відстані, так і особисто найкраще можна за допомогою листівки. Мало яке свято обходитися без цієї невеликої і гарно оформленої картки. Тому бізнес ідея з продажу вітальних листівок виглядає вкрай привабливою.

   Недарма всі виробники ведуть постійну боротьбу за увагу покупців, експериментуючи зі стилями та рішеннями, а дизайнери і поети вправляються і змагаються у своїх творчих здібностях. Адже сьогодні вітальна листівка крім привабливої ​​картинки повинна вміщати в себе ще й оригінальне віршоване привітання.
   Звичайно, купити листівку можна практично в кожному супермаркеті або торговому центрі, підземному переході або на ринку, в крайньому випадку, можна замовити і через інтернет. Електронні вітальні листівки на будь-який випадок можна особисто вибрати, сформувати і підписати на свій розсуд не встаючи від свого комп'ютера.
   Дійсно, асортимент листівок настільки величезний, що тільки на торгівлі цим товаром можна побудувати свій бізнес. З урахуванням величезної кількості релігійних, професійних, державних і міжнародних свят, до яких у нашого народу склалося вельми скурпульозне ставлення, можна зробити висновок, що ця ніша може послужити джерелом вельми солідного прибутку.
   Крім вітальних листівок починає відроджуватися такий трохи призабутий вид листівок, як тематичні добірки, тобто, листівки з видами міст і природних пейзажів, робіт відомих художників і карикатуристів, тощо. Не варто забувати, що не так давно у нас було вельми популярне хобі колекціонування листівок, яке має мільйони своїх прихильників у всьому світі, і їхні ряди постійно зростають. Ще листівки можуть бути музичними або панорамними, голографічними або навіть у форматі стерео. Тому відкрити магазин профілем, якого буде продаж листівок - це перспективна і досить цікава бізнес ідея.
   Для того щоб почати цей бізнес з нуля потрібні відносно не такі вже й великі капіталовкладення. Основну частину витрат складе оренда невеликого приміщення, розташованого в людному місці і проведення в ньому косметичного ремонту. Зробити якісний ремонт можна і без використання дорогих оздоблювальних матеріалів. Головне щоб все було зроблено акуратно і зі смаком, а також із застосуванням привабливих і оригінальних дизайнерських рішень.
   З необхідного обладнання та меблів вам в першу чергу знадобиться стелаж для листівок, і швидше за все не один. Благо зараз проблем з пошуком і вибором стелажів виникнути просто не може на увазі їх широкого розповсюдження і не менш широкого цінового діапазону. Для спрощення ведення бухгалтерського обліку та орієнтації в товарному асортименті бажано придбати комп'ютер і касовий апарат. До речі, комп'ютер може бути просто необхідний в подальшому, якщо ви вирішите зайнятися виготовленням листівок самі. Для реалізації товару і скорочення витрат на заробітну плату можете залучити окрім себе ще одного продавця.
   Навряд чи хтось буде сперечатися, що однією з ключових складових успішності в будь-якому бізнесі, пов'язаному з роздрібною торгівлею, крім цінової політики, є і правильний підбір асортименту товару. Тому весь асортимент, представлений в вашому магазині повинен задовольняти вимоги покупців з різними смаками та різного достатку, а також повинен бути актуальний протягом усього року.
   Для того щоб досягти цього слід звернутися у всі фірми які займаються виготовленням листівок. Можливості поштової пересилки і компактність товару дозволяють співпрацювати практично з будь-якою компанією, нехай навіть вона знаходиться в іншому кінці країни. Співпрацювати з різними постачальниками вам доведеться, так як один виробник не може забезпечити всього товарного різноманіття. Крім того, зараз існує досить багато приватних організацій та народних умільців, з якими можна легко домовитися і розмістити на своїй торговельній площі їх товар під реалізацію. Таким чином, у вас у продажу будуть представлені прекрасні авторські листівки ручної роботи без затрат з вашого боку.
   Таким чином, на продажу листівок оптом і в роздріб можна побудувати дуже успішний бізнес, який приноситиме вам задоволення і високий дохід протягом усього року.