Історія успіху: Роберт Кіосакі

   Роберт Кіосакі народився 8 квітня 1947 року - зараз відомий інвестор, бізнесмен, відомий письменник і автор бізнес ігри "Грошовий поток". Ця людина відома як автор книг "Багатий тато, бідний тато", "Квадрант грошового потоку", "Керівництво багатого тата по інвестуванню" , що стали бестселерами видань "Нью-Йорк таймс", "Бізнес уік" і "Уолл-Стріт джорнел". Також створив навчальну настільну гру "Грошовий потік 101", мета якої допомагати людям в освоєнні фінансових стратегій.

   У партнерстві з Шерон Л. Лектор, яка допомагала йому при написанні книг, Роберт Кіосакі заснував організацію "Rich Dad` s Organization ", що займається підвищенням фінансової грамотності людей.Роберт Кіосаки народився в сім'ї вчителів. Його книги, дають ясно зрозуміти, що батько Роберта Кіосакі був головою освіти на Гаваях. Роберт Кіосакі потрапив до Америки з Японії. Після закінчення середньої школи, Кіосакі отримав освіту в Нью-Йорку, а після цього, пов'язав своє життя з американським морським корпусом і пішов служити до В'єтнаму, як офіцер і пілот бойового вертольота.
   Прийшовши з війни, Роберт Кіосакі почав працювати у компанії Xerox, а в 1977 році він почав свою кар'єру і запустив компанію з торгівлі гаманцями серфінгіста. Ці вироби, почали продаватися по всьому світу, але незабаром всі тайванці почали виробляти ці вироби за наднизькими цінами і у Роберта Кіосакі настали важкі часи.
   Але завдяки знанням, отриманим від свого багатого тата, Роберт Кіосакі зміг вистояти перед труднощами і зробити своє життя успішним. У 1985 році Роберт Кіосакі перестав займатися торгівлею і заснував міжнародну освітню компанію, яка займалася навчанням людей поводження з грошима та інвестування.
   Заробивши купу грошей і відійшовши від справ у віці 47 років, Роберт Кіосакі зайнявся написанням книг.
   З часом Роберт Кіосакі став помічати величезну прірву між багатими і бідними. Після недовгих роздумів, Кійосакі створив унікальну настільну бізнес-гру "Cashflow 101" або "Грошовий потік 101" (в перекладі на українську мову). Ця гра навчає людей поводження з грошима тими методами, які роблять багатих людей ще багатшими, тими методами, які допомогли самому Роберту Кіосакі відійти від справ мільйонером у віці 47 років.
   Зараз Роберт Кіосакі займається інвестуванням в нерухомість і розвиває невеликі компанії. Природно, він не забуває про навчання і віддає цій справі велику кількість часу. Взагалі, історія Кійосаки досить дивна. Він був і на краю прірви, коли їм з дружиною навіть ніде було жити, а став мільйонером, якого знає весь світ! Роберт Кіосакі зайняв почесне місце серед таких відомих людей, як Зіг Зіглер, Ог Мандіно та Ентоні Роббінс.
   Ось, що сам Роберт Кіосакі постійно твердить людям: "Або ви керуєте своїми фінансами, або танцюєте під їх сопілку все життя. Ви або господар грошей, або їх раб ..."
   Роберт Кіосакі постійно проводить семінари, тривалістю від 1 години до 3 днів і таким чином навчає багатьох людей своїм секретам, які допомогли йому стати багатим. Він вчить людей, як інвестувати гроші з мінімальним ризиком, отримуючи максимально можливий дохід. Він наочно демонструє, як слід вчити своїх дітей, щоб вони стали багатими. Вся його діяльність пронизана щирим бажанням допомогти людям, розбудити в кожній людині фінансового генія.
   Книги та ігри Роберта Кіосакі змінили долі мільйонів людей у ​​всьому світі! Перечитуючи книги Кіосаки, не перестаєш дивуватися його дивовижною силою волі і вмінню виходити із самих складних ситуацій. Але головне, що робить їх такими популярними - це переконаність Кійосакі в тому, що будь-яка людина може стати по-справжньому фінансово незалежним у цьому світі, не залежно від того, чим він займається. Величезна цінність книг Кіосаки полягає в предметності його розповіді: він наводить сотні прикладів зі свого власного життя. Читачів захоплює та відвертість і сміливість, з якою Роберт Кіосакі доводить, що наші діти не отримують ні в школі, ні в інституті необхідних знань про природу грошей, а потім все життя працюють заради грошей замість того, щоб змусити гроші працювати на себе. Вся наша система освіти побудована на вихованні все нових і нових поколінь рабів, старанних виконавців чужої волі, не здатних поглянути з боку на світ грошей і матеріальних благ. "У школі вас навчать чого завгодно, крім того, що Вам дійсно потрібно знати ... А саме - як бути багатим, і як бути щасливим" - говорить Роберт Кіосакі.