Послуги з ремонту одягу

   Ця бізнес-ідея - шанс знайти постійний заробіток для жінок, які в силу обставин не можуть влаштуватися на роботу в офісі. У такому становищі перебувають інваліди, мами, які доглядають за дітьми, пенсіонери, безробітні. Але будь-яка жінка зайнятися цим бізнесом не зможе, треба вміти шити. Суть ідеї в тому, що заробити можна, надаючи послуги з ремонту одягу.

   Вступаючи в цей бізнес, ви зможете своїм замовникам запропонувати ціни, які будуть нижчі, ніж в ательє. За терміновість можна брати 10-15% від вартості замовлення. Ніяких вкладень в такий бізнес не потрібно. Звичайно, у вас є швейна машинка, нитки, ножиці, сантиметрова стрічка. Адже ви - швачка. Отримуючи замовлення на заміну застібки «блискавка», ви отримуєте 50% передоплати за роботу. На ці гроші ви зможете купити застібку. Так само і з іншими замовленнями.
   Рекламувати свої послуги можна через Інтернет, розклеюючи оголошення недалеко від свого будинку, через сусідів, друзів, знайомих.
   Коли я перебувала в пошуку роботи, то займалася ремонтом одягу. Я не швачка, але шити навчилася давно. Пальто й куртки не купую, шию сама. Тому займатися ремонтом одягу для мене було просто розвагою. Ось так розважаючись, я ще й заробляла непогані гроші.
   Можна, звичайно, зареєструватися в податковій інспекції та стати індивідуальним підприємцем. Але спочатку можна подивитися, чи буде розвиватися ваш бізнес. Припустимо, що все у вас вийшло, і кількість клієнтів зростає кожен день, то стати підприємцем вам буде дуже вигідно. Якщо обсяги у вас будуть невеликими, то податок ви платити, або не будете, або заплатіть копійки. Але головне - буде йти трудовий стаж. Пенсіонер зможе пізніше зробити перерахунок своєї трудової пенсії в бік її збільшення. З якого боку не подивишся, кругом вигода.