Як заробити гроші на добовій оренді квартир в Україну

   Ще зовсім недавно подобова оренда вважалася стихійним заробітком, а сьогодні це вже самостійний вид бізнесу. Втім, процвітала вона в нашій країні вже давно, тільки підпільно.Основним класом орендодавців в ті далекі часи були бабусі на вокзалах, які пропонували приїжджим зупинитися в їхній квартирі замість того, щоб платити за номер в недешевому готелі. Приїжджі з радістю користувалися цією можливістю, адже будь-яка квартира набагато більше готельного номера економ-класу. При цьому в квартирі може бути кілька спальних місць.

   Сьогодні в будь-якому місті можна без проблем знайти пропозиції по оренді квартир подобово. Дніпропетровськ - не виняток. Причому знаходитися в цьому місті під час пошуку не обов'язково. Досить набрати в пошуковику фразу «квартири подобово Дніпропетровськ», вибрати відповідну квартиру і зателефонувати до власника або агентства нерухомості.
   Слід врахувати, що у святкові дні, а також у період вступу до ВНЗ попит на квартири значно зростає, тому приступати до пошуку краще заздалегідь.
   У квартирі, що здається на добу, є все, що може знадобитися для забезпечення комфортного проживання: меблі, рушник, постільна білизна, засоби гігієни, інтернет, телефон, побутова техніка та телевізор. Як ви знаєте, в оренду здаються самі різні квартири: елітні, економ-клас і квартири бізнес-класу.
   Подобова оренда квартир набагато вигідніше здачі квартири в оренду на тривалий термін. Правда, тут доведеться постаратися і облаштувати квартиру так, щоб у ній було приємно знаходитися. Для квартир економ-класу вам буде потрібно самий мінімум, а от для квартир більш високого класу доведеться попрацювати ще більше. До того ж, дорогі квартири важче здати.
   У силу зменшення готельного сегмента і його подорожчання ринок подобової оренди квартир в найближчому майбутньому буде активно розвиватися і навряд чи стане менш затребуваним. Звичайно ж, здача квартири в оренду подобово пов'язана з низкою ризиків.
   Однак не буває абсолютно безризикового виду діяльності. І якщо ви хочете отримувати прибуток - доведеться чимось ризикнути. А для того, щоб зменшити ризики, можна застрахувати квартиру.