Починаємо свій бізнес на селі

Майбутнє за бізнесом на селі. Раніше були часи, коли основне населення проживало в селах і багато молодих людей мріяли виїхати в міста, що розвиваються, де було безліч перспектив для майбутнього забезпеченого життя. І мало хто з них міг подумати, що в майбутньому життя і бізнес на селі матимуть великі перспективи. Час йшов, міста розвивалися, населення росло, і все було чудово. Зручність і комфорт - все здорово.
  Але що відбувається в даний час? У розвинених містах стало все важче отримати гарну освіту, знайти роботу з хорошою оплатою, а моральна обстановка зовсім стала сумною. Кожен керівник свого бізнесу або підприємства намагається найняти працівника за мінімальну плату, але щоб він - працівник - виконував максимум роботи без зайвих суперечок. Жорстокість, байдужість і постійний страх і побоювання за своє майбутнє мучать майже кожного жителя міста.
   На тлі цієї напруги з'явилася закономірна тенденція. Успішні люди продають свій матеріальний стан і купують майно в селах, яких майже не залишилося. Починається зворотний процес переїзду міських жителів у села, де чиста екологія, красива природа, добре ставлення сусідів. Це все те, чого так сильно не вистачає людині в місті. Тому, бізнес у селі стає нагальним. Злиття минулого досвіду і сучасних технологій і напрямів дають відмінний результат.
   Якщо Ви один з бажаючих випробувати сільський стиль бізнесу, то можна вибрати один з багатьох напрямків. Це може бути агротуризм (відпочинок на селі - Ваше безпрограшне рішення з риболовлею, лазнею та спогляданням природи), фермерство різних видів (вирощування свійської птиці, худоби), виробництво харчової сировини (молоко, фрукти, овочі), продаж готової продукції: м'ясної , молочної, фруктової (домашні ковбаси, копченості, сири, масло, яйця, варення і соління). А так же рукоділля і вироби з природних матеріалів! Звичайно, конкуренція з містом буде відчутна, але є одна дуже вагома перевага - якісна, по-справжньому, смачна і корисна продукція без консервантів і шкідливих добавок.
   Очевидно, що для такого кроку знадобиться великий грошовий капітал, і отримати його зможе не кожен. Деякі продають усе своє майно і використовують свої заощадження для покупки будиночка з ділянкою і покупки основи для роботи. Інші оформляють кредит у банку. Перший час йде звикання, а потім все налагоджується. Причому, з сучасними технологіями можна побудувати свій бізнес набагато швидше і створити комфортні умови проживання в будинку. Вибір є завжди. Питання тільки в засобах, рішучості і обов'язково складеному плані дій.
   Ось такий правдивий екскурс вийшов з Міста в Село.