Оформлення весіль - з чого почати, щоб заробити?

 
Бізнес на оформленні весіль давним-давно не є якимось величезним секретом, на цьому можливо заробляти цілком пристойні гроші. А все чому? Та тому, що коли люди підходять до такого етапу життя, як весілля, вони не шкодують грошей на це і обмірковують перед цією знаменною подією ідеї оформлення весілля.
   Ця шикарна ідея знаходиться в сфері малого бізнесу, а її суть - відкриття своєї унікальної компанії по дизайну та флористики, до переліку послуг якої входитимуть такі заходи, як оформлення весіль. Далі потроху про кожен метод оформлення.

   
   Оформлення заходів квітами. Варто відразу додати, що яке б не було оформлення весілля квітами, воно повинно обов'язково виконуватися тільки за рахунок живих квітів, і ніяких інших. Квіти повинні цілком і повністю відповідати стилістиці і вписуватися в інтер'єр, а це дуже делікатна і трудомістка робота. Квіти повинні приковувати увагу гостей, але не настільки сильно, щоб відводити погляд з винуватців торжества.
   Крім прикрас квітами існує ще прикраса повітряними кулями. Використовуючи кулі та квіти (або щось одне) можна без жодних проблем створити відмінну обстановку, головне вміти це робити, і знати, як. Для цього, звичайно, будуть потрібні досвідчені флористи і люди з добрим смаком і фантазією.
   Якщо говорити про оформлення залу квітами на весілля, воно потребує набагато більше часу. Все ще залежить від того, наскільки великий зал і скільки знадобиться людей для його оформлення. Звичайно, можна зайнятися оформленням самому, на цьому Ви заощадите пристойну суму грошей, але якщо потрібно все встигнути вчасно, а Ви вважаєте, що не впораєтеся, легше покликати помічників, заплативши їм.
   Композиції з куль - відмінний плюс до будь-якого свята. Для прикраси залу повітряними кулями слід приділити особливу увагу. Займатися прикрасою з повітряних куль насправді не складно, головне вправність і завзятість. Найперше, що необхідно зробити - навчитися виготовляти різні композиції з повітряних куль, за допомогою яких в подальшому можна буде без проблем прикрасити зали (до речі, не тільки весільні). Оформлення кулями весіль - справа дуже нехитра, але від цього не менш популярна та прибуткова.
   Як варіант, можна буде пройти спеціальне навчання в центрі мистецтва оформлення повітряними кулями. Навчання коштує не так дорого, але той досвід, який Ви отримаєте - безцінний. Важливим аспектом створення композицій з повітряних куль буде обов'язкова наявність відмінного смаку, тобто, необхідно підбирати варіації куль під стиль залу, щоб це все в кінцевому підсумку виглядало ідеально. А гарну уяву допоможе створити із звичайних куль незвичайні фігури.
   Пляшки як декор. Існує ще один метод оформлення, який приносить великий прибуток - оформлення пляшок на весілля. Як це працює? Все дуже просто. Для цього буде потрібна звичайна пляшка з будь-яким алкогольним напоєм. Необхідно спочатку її помити, видалити всі етикетки і наклейки, які були нанесені на заводі. Далі необхідно знежирити скло спиртом або ж ацетоном.
   Потім необхідно за допомогою клею створити напис або ж зробити малюнок - тут все безпосередньо залежить від Вашої фантазії. Далі можна засипати дрібним бісером, або чимось ще. Після чого потрібно залишити пляшку в спокої, щоб все просохнуло, а також перед цим прибрати виступаючі краї, надлишки. Надалі необхідно покрити лаком, тут найбільше підійде саме акриловий. Щоб гості не отруїлися, необхідно замотати ретельно горлечко пляшки скотчем, щоб хімічні речовини не потрапили всередину. Поверхню пляшки потрібно обробити акриловою фарбою і дати висохнути. Потім необхідно взяти тонку кисть і ще раз промальовувати те, що зробили раніше. Для останнього промальовування підійдуть найбільш вітражні фарби. На цьому робота закінчена.
   Необхідно додати, що оформлення пляшок на весілля - це повністю домашній бізнес. Не має ніякого сенсу встановлювати все виробництво на один конвеєр, так як кожна нова робота повинна бути унікальною і не схожою на іншу. Такі замовлення виконуються з урахуванням всіх побажань клієнта. Чим краще робота буде виконана, тим більше можна розраховувати на нові замовлення.
   До декору пляшок можна додати і оформлення весільних бокалів. Найчастіше, майбутні молодята замовляють разом з пляшкою і келихи. Плюс останнім часом популярними стали весільні свічки. Такий набір (шампанське, келихи і свічки) коштує досить таки недешево, в той час як собівартість його дуже мала. Найчастіше всі складові оформлені в одному стилі. Освоївши це ремесло, Ви піднімете рівень своєї компанії і розширите перелік пропонованих послуг.
   Нюанси оформлення весіль. Найголовнішим нюансом можна сміливо називати велику конкуренцію. Останнім часом ця сфера діяльності дуже популярна. Однак, це не означає, що у Вас немає шансів пробитися і стати впізнаваним на цьому ринку. Головна умова - якісно і сумлінно виконувати роботу. Ще один момент - унікальність. Якщо оформлені Вами весілля єдині в своєму роді і подібного не зустрінеш ніде, то успіх гарантований. Звичайно, починати легше в невеликих містах, де набагато легше зробити собі рекламу.
   Прибуток. Що стосується прибутковості даної сфери діяльності, то можна без жодного сумніву заявити, що вона перевищує 100%. Також варто відзначити явну перевагу - є варіант працювати поодинці, але для цього буде потрібно дуже багато сил.
   Не обмежуйте себе тільки оформленням весіль - дні народження, дитячі свята, корпоративи - приводів влаштувати свято у людей величезна безліч, а, отже, у Вас величезна безліч можливостей заробити.