Укладання і ремонт покрівлі - легко і прибутково

  
Надійний дах над головою - запорука гарного настрою всіх домочадців. Є багато варіантів покрівлі. Одним з них є м'яка покрівля, яка стає все популярнішою. Займатися установкою м'якої покрівлі може навіть той, хто ніколи не тримав у руках шуруповерта, гайкового ключа або іншого інструменту.
   Така покрівля поставляється у вигляді пластин, які щільно упаковані по коробках. Одна сторона таких пластин зроблена у вигляді забарвленої кам'яної крихти, а інша сторона покрита плівкою, що захищає від зовнішніх факторів, і покрита бітумним розчином. Такі пластини дуже легкі у використанні і не важкі.
   Укладання покрівлі. Якщо говорити про технологію укладання м'якої покрівлі, тут немає нічого складного: щоб провести укладання м'якої покрівлі потрібно зняти старе покриття і демонтувати обшивку даху до самих крокв.
  Після всього цього монтаж м'якої покрівлі проводиться набиванням на них (крокв) горизонтальних дощок, а зверху потрібно покласти листи фанери або використовувати ДСП. Після вищеописаних приготувань дах готовий до покриття м'якою черепицею.
   Покриття виробляється за допомогою простих цвяхів або промислового степлера, необхідно накладати край пластин на край один одного. При такому накладенні кращим варіантом буде починати з нижнього краю даху і закінчуючи коником. Необхідно також пам'ятати, що потрібно знімати обов'язково захисну плівку, яка знаходиться на нижньому шарі черепиці. Після чого бітум вступить в «союз» з іншими плитами. Завдяки цьому покладена покрівля буде єдиним монолітом, який не пропускає ні вологу, ні пил.
   Основні аспекти діяльності.
- Необхідно досконально вивчити цей ринок.
- Знати всі тонкощі з укладання покрівлі.
- Ця сфера діяльності не надто конкурентна, тому можна без зусиль заробити хороші гроші.
- Щоб про Вас дізналися, необхідно поширювати рекламу (інтернет, газети, візитки та ін.).
- Бути майстром своєї справи.
- При великих обсягах робіт потрібні помічники.
   Окупність. Вартість ремонту м'якої покрівлі досягає 50 доларів максимум за 1 кв. м. За підрахунками, щоб укласти 1 метр покрівлі, необхідно приблизно 45 хвилин. Можна сміливо висувати рішення, що якщо починаючий підприємець вирішиться на укладку покрівлі клієнтам, то він отримає вельми високий і стабільний дохід.
   Крім укладання покрівлі варто задуматися і про такий вид послуг, як ремонт покрівлі. Таким чином Ви розширите коло потенційних клієнтів.
   Грамотно вивчивши всі нюанси, види покрівлі, а також цінові пропозиції на них, можна сказати, що конкуренція на такі сфери робіт не така вже й велика. Якщо Ви грамотно підійдете до цієї справи, і будете постійно оновлювати свої знання в цій тематиці, то можна без проблем заробляти на монтажі покрівлі відмінні гроші, важливий лише грамотний підхід.