Дитячі шапки у вигляді звіряток

 
 Ні для кого не секрет, як люблять діти новорічні ранки, коли кожен одягається в маску і перетворюється або в героя улюбленого мультфільму, або просто в забавну тваринку. Однак у масках кожен день не походиш, як би кумедно це не було. А ось в шапках діти ходять щодня. Ідея скористатися любов'ю дітей до перевдягання прийшла в голову двом підприємницям, які почали шити і успішно продавати шапки, виконані у формі плюшевих звірів. Це дозволило їм зайняти нішу, яка досі була порожньою, і одержати чудову перемогу на ринку одягу для дітей, за місце на якому борються, набагато більш великі компанії.

   Дитячі шапки у вигляді звіряток, які приводять у захват навіть того малюка, якого складно було змусити надіти шапку навіть у найхолоднішу погоду, підприємниці реалізують через свій інтернет-сайт. А швидке і якісне виробництво оригінальних шапок їм вдалося налагодити завдяки тому, що в однієї з компаньйонок вже був бізнес з виробництва м'яких іграшок. Однак поєднувати любов дітей до плюшевим іграшок і функціональність досі нікому з представників родини не приходила в голову.
   Автори ідеї зізнаються, що підказали її самі малюки. Помітивши, що діти отримують велике задоволення, надягаючи на голови звичайні плюшеві іграшки, жінки і вирішили: а чому б не зробити шапки, які нічим не відрізнятимуться від улюблених дітьми іграшок? В даний час лінія дитячих шапочок, яку вони пропонують своїм покупцям, налічує вже вісім моделей-звірів, а ціна їх зовсім не висока. Цією ідеєю цілком можуть скористатися будь-які підприємства з випуску м'яких іграшок - продажи їх товарів гарантовано зростуть, адже таку шапку куплять дитині навіть ті батьки, які впевнені, що м'яких іграшок у них в будинку і так предостатньо.