Ідея магазину для молодих матусь

    Чи може жінка організувати свій власний бізнес і успішно ним керувати? Жінки вже давно твердо відповіли на це питання і продовжують доводити конкретними прикладами. Але все ж таки залишаються ті, хто з цим не згоден, незважаючи на всі успіхи жінок. Вони вважають, що жінка повинна займатися будинком і дітьми. Але можна поєднувати успішний бізнес і рішення дитячих проблем. Більш того, можна організувати свою справу, обравши його ідеєю допомогу іншим мамам та їхнім дітям. Саме такий шлях розвитку власного бізнесу і обрала жінка і мама-підприємець Джана Франсіс.
   Вона вирішила допомагати майбутнім мамам, а також - мамам самих маленьких, новонароджених дітей.
Що забирає багато часу, сил і нервів в прекрасний період очікування малюка, а також - у ті перші дні, які запам'ятовуються назавжди, коли так хочеться бути весь час поруч зі своєю крихіткою, ні на хвилину не розлучатися? Правильно, необхідність робити покупки.    Товарів для новонародженого потрібно безліч. Щось можна придбати заздалегідь, щось доведеться докуповувати мало не щодня. Це і дитяча косметика, і памперси, і дитяче харчування, коли не вистачає маминого молочка, або кошти, що збільшують кількість цього унікального продукту для харчування малюка. 
   Що ж придумала заповзятлива матуся Джана Франсіс, щоб допомогти молодим матусям вирішити проблему браку вільного часу, а попутно, та економії сімейного бюджету? Ця проблема теж важлива, так як дітям, безумовно, ми намагаємося купити все найкраще, а дохід у сім'ї, як правило, знижується з народженням малюка, так як мама не працює якийсь час. Її ідея полягає у створенні інтернет магазину BabySteals.com, в якому продаються товари для молодих мам і малюків зі знижками. Але магазин цей незвичайний. Суть ідеї в тому, що відкривається магазин кожен день вранці, о 9 годині, і асортимент магазину щодня представлений тільки одним найменуванням товару. Попит на цей товар величезний, через привабливі ​​ціни і його ажіотаж. Адже можна не встигнути! А назавтра - такого товару вже не буде. Буде інший. Не проходить і години, як товару немає!
   Як виникла така ідея? Справа в тому, що сама Джана завжди купувала речі на розпродажах, істотно економлячи на знижки. І в основі її бізнесу лежить саме любов покупниць до розпродажів та економії часу. А також - накопичені, завдяки багатому досвіду Джани, знання, де, коли і на який товар бувають знижки. Ці знання стали в нагоді. А ще - Джана ретельно готувала свій проект, і цілих два роки вивчала інформацію в сфері торгівлі, маркетингу та реклами в спеціальній літературі та інтернеті. І в серпні 2008 року проект був здійснений, і створений інтернет магазин BabySteals.com. Про те, що ресурс дуже затребуваний, говорить і обмеження купівлі: можна купити не більше 3 штук товару в одні руки. Іноді, правда, товар залишається, але ненадовго: Джана влаштовує дні додаткових розпродажів у суботу або неділю.
   Чим приваблює цей бізнес саму Джану Франсіс? Своїм гнучким графіком, самостійністю у виборі рішень, ну і звичайно, як будь-яку маму, можливістю завжди перебувати поруч зі своїми дітьми, спостерігати, як вони ростуть і радіти разом з ними. Все ж таки правильно кажуть - жінка - насамперед - МАМА!