Бізнес ідея: продаж лакофарбових матеріалів

 
Продаж лакофарбових матеріалів
 Фарби та лаки затребувані покупцями завжди. Кожен господар бажає освіжити своє приміщення, і розфарбувати його у відповідності зі смаками та уподобаннями. У весняно-літній період продаж лакофарбової продукції значно зростає, так як дачники, садівники і городники намагаються за допомогою фарби, облаштувати своє сезонне житло.
   Восени затребуваність фарб збільшується з огляду на те, що господарі намагаються в сумну пору року надати своїм будинкам більш привабливий зовнішній вигляд.
   Взимку для внутрішніх робіт фарби і лаки теж затребувані. Тому бізнес з продажу лакофарбової продукції досить стабільний і всесезонний вид підприємницької діяльності.

   Як організувати продаж лакофарбових матеріалів

   Організувавши такий вид бізнесу, підприємець отримає:
  • стабільний і постійний дохід;
  • постійно розвиває і вдосконалює сферу підприємницької діяльності.

   Капіталовкладення, на відміну від інших видів бізнесу, тут будуть незначні, оскільки з виробником можна налагодити партнерські відносини і представляти його продукцію в певному регіоні.

   Партнерство з виробником

   Кожен виробник продукції значно зацікавлений у розширенні ринку збуту та розвитку дилерської мережі. Зрозуміло, що відразу він не відвантажить значну частину товарних позицій невідомому покупцеві, тому з ним потрібно вести ділові та конструктивні переговори.
   Як відзначають спеціалісти, за допомогою медіації можна домогтися певного успіху, і переконати виробника в тому, що саме ваша компанія зможе гідно представляти його інтереси у своєму регіоні. Таким чином, підписавши договір постійно діючих поставок, можна отримувати від виробника продукцію за його цінами, при цьому відсотки від продажів буде виплачувати сам постачальник.

   Торгова точка з продажу лакофарбової продукції

   Приміщення, в якому відбуватиметься продаж лакофарбової продукції, має відповідати всім встановленим нормам і мати протипожежну систему сигналізації. Приміщення має бути обладнане витяжками, оскільки лаки і фарби мають можливість швидкого загоряння. Дотримання правил пожежної безпеки - основна умова відповідності приміщення з продажу лакофарбових матеріалів.
   На початковому етапі придбати приміщення у власність значно важко, так як це коштує величезних грошей, а от питання оренди або лізингу, досить перспективний напрямок, над яким слід подумати.