Оригінальна бізнес-ідея: туалет-магазин

   Чистий комфортний громадський туалет - рідкість навіть у Європі. Що вже говорити про Україну, де одна надія на Макдоналдс і деякі торговельні центри. А ось у Нідерландах днями відкрився майже люксовий громадський туалет, який "погрожує" перерости у загальноєвропейську мережу, який зробив наголос на чистоту і сучасність.

   Туалет 2theloo з'явився 17 лютого в історичному центрі Амстердама, де, за словами творців даного підприємства, напрочуд погано йшли справи із задоволенням відповідних людських потреб. При описі самого себе туалетний стартап завжди згадує, що заклад відрізняється максимальною чистотою внаслідок регулярних прибирань. Примітно, що 2theloo - це не тільки вбиральні, а й магазин, де продаються всілякі засоби гігієни: прокладки, мило, серветки, засоби для чищення зубів, підгузники, і т.д., а також завжди потрібні пляшки з водою і симпатичні сумки, щоб все це можна було не тільки застосувати у трьох метрах від прилавка, але й забрати з собою.
   Прохід до кабінок автоматизований - кидаєш в автомат 50 євроцентів, і турнікет пропускає відвідувача, не забуваючи видати йому спеціальний купон. Далі з цим купоном, людина, вже більш задоволений життям, ніж п'ятьма хвилинами раніше, може придбати в магазині будь-який товар зі знижкою у розмірі тих же 50 центів.