Бізнес на установці та ремонті балконів

   Далеко не у всіх будинках, особливо, якщо мова йде про старі є балкони. Тим не менш, багато людей з тих чи інших причин не можуть або не хочуть без них обходитися. Не рідше виникає бажання побудувати додатковий балкон або збільшити розміри існуючого. Адже балкон збільшує простір квартири і робить її площу більшою.
   Здійснити комплекс робіт з установки балкона самостійно неможливо, а ось звернутися у відповідну фірму, яка за певну плату візьме на себе такі турботи цілком реально. З точки зору підприємців надання послуг з установки й ремонту балконів є гарним бізнесом, що приносить чималий дохід.
 
Перед установкою балкона слід ретельно розробити креслення із зображенням кріплень балкона. До розробки таких креслень необхідно підходити з усією відповідальністю, адже будь-який прорахунок може служити причиною того, що можуть постраждати люди. Після того як всі необхідні креслення складені слід зареєструвати їх у житловій конторі.
   На наступному етапі можна, власне приступати до безпосередньої установки балкона. Варто зазначити, що встановивши один балкон у будинку, можна заробити відразу чималу кількість замовлень, адже напевно багатьом сусідам сподобається така ідея, і вони теж захочуть встановити собі балкон.
   Як і в будь-якій сфері діяльності, для розкрутки бізнесу з установки й ремонту балконів необхідна реклама. Як рекламу, можна помістити оголошення в місцевих газетах, в мережі Інтернет. Можна також дати рекламу на радіо чи на телебаченні. Ще одним варіантом є домовленість зі службою ЖКГ, яка може забезпечити списком аварійних балконів, які потребують проведення ремонтних робіт.
   Як вже зазначалося, у сфері діяльності, пов'язаної з установкою і ремонтом балконів практично відсутня конкуренція, що є безперечною перевагою цього виду бізнесу. Ще одним плюсом є те, що цей бізнес зовсім не обов'язково організовувати з великим розмахом. Для отримання стабільного, гарного доходу достатнім стане відкриття невеликої фірми. Більше того, цей вид бізнесу може бути сімейним. Серед недоліків бізнесу з установки й ремонту балконів можна відзначити необхідність отримання великої кількості документів, необхідних для проведення ремонтних робіт будівель. Крім того, цей вид бізнесу є досить відповідальним, так як від будь-якої, здавалося б, незначної помилки можуть постраждати живі люди.