Виготовлення та реалізація віників для лазень

   Сьогодні ми поговоримо про одну дуже перспективну для наших широт ідею бізнесу - виготовлення та реалізація віників для лазень.
   Паритися в лазні у нас дуже люблять, тому, такі товари як віники для лазень, будуть користуватися великою популярністю завжди. Починати займатися даним бізнесом слід влітку, коли дерева починають зеленіти. Саме тоді «віничникі» починають збирати «врожай», а вірніше, матеріал для майбутніх віників.

   Тут головне - встигнути тому що, дерева мають тенденцію засихати (мається на увазі - що засихають листя). Тому, буде не зайвим найняти велику кількість народу, щоб швидко заготовити велику кількість матеріалів.
   Після того як матеріал зібраний, настає найвідповідальніший період в даному бізнесі - сушка віників. Це найскладніша процедура, оскільки саме від неї залежить якість віників, які ви в наслідок отримаєте, і будете пропонувати клієнтам. Тут необхідно мати велике приміщення з певною вологістю і температурою. Тільки так можна виготовляти якісні віники.
   Ще один момент - зберігання. Після сушіння віники потрібно помістити в спеціально підготовлене приміщення. Звичайний склад навряд чи підійде, тому що в ньому віники швидко зіпсуються і втратять свій товарний вигляд.
   Що стосується збуту - то це:
  • Приватні особи, любителі попаритися в лазні; 
  • Громадські лазні (сауни);
  •  Фірми, що займаються продажем віників для лазень в інших регіонах. 
   Як бачите, все просто. Вдалого бізнесу!