Який відкрити бізнес жінці

   Скільки б чоловіки не показували свою перевагу в світі бізнесу, є цілий ряд напрямів бізнесу, в яких чоловікам знайти своє місце досить проблематично. А ось жінки, а точніше бізнес - woman, відчувають себе в них як риба у воді.
   Перше місце незаперечно займає індустрія краси: педикюр, манікюр, мелірування-тонування, епіляція. У 99% чоловіків, тільки вимова цих слів викликає легку лихоманку. І це не кажучи про такі словосполучення як "антицелюлітний масаж" і "ін'єкція краси", які просто вводять представників сильної статі в кому.У той же час, жінки з цими словами, та й з операціями, які описують ці слова, спілкуються на раз, два, три і нічого крім приємних передчуттів вони не відчувають.Жіноча стать в такому бізнесі все чудово організовує, а саме приваблює клієнтуру, організовує контроль співробітників (найчастіше це запис і реєстрація телефонних розмов і камери спостереження) і планує кожен крок.

   Другий напрямок, природно займає робота з дітьми: від репетиторів і до няньок. Як усім відомо, у жінок від природи є природна турбота про дітей і терпіння до їхніх дій. Звичайно, варто зауважити, що чоловіки - гувернери, знаходяться у великій пошані, але цей момент не є правилом, на жаль, це виняток.
   Третє місце, звичайно ж, займе напрям, орієнтований на підбір персоналу: в разі відкриття кадрового агентства або клірингової компанії, може знадобитися незліченна кількість інтуїції і терпіння - чоловікам до цього далеко, ці якості жіночі.Здатність розгледіти людину, передбачити ситуацію. Жінкам не треба звикати підлаштовуватися під настрій запального начальника, який змінює свою думку 10 разів на день. У чоловіка на це просто не вистачить терпіння.
   Четверте місце належить напрямку бізнес, який робить людей красивіше. До цієї категорії можна віднести такі спеціальності як: стиліст, дизайнер, оформлювач, шопінг-гід і так далі. Ні в кого не може викликати сумніву те, що це суто жіночий напрям діяльності, адже жінки завжди і все намагаються прикрасити і прикрасити, що б не трапилося їм на шляху.
   Звичайно ж, чоловіки нітрохи не менше наділені почуттям прекрасного і певним смаком, але між тим, у сфері малого бізнесу, жінки далеко вперед пішли, використовуючи безпосередню гнучкість свого характеру.
   Жінки дуже хитрі і не бояться конкурентів. Вони часто не чекають настання проблем і встановлюють такі пристрої, як професійний антижучок та відеокамери на відміну від чоловіків на початковому етапі ведення бізнесу. Виходячи з цих яскравих прикладів видно, що часто ми просто недооцінюємо жінок.