Чистий шифер

   Багато з тих, хто живуть в приватному будинку, мучаться проблемою, як почистити дах свого будинку?

   Багато хто вже звернули увагу, що, більшість приватних будинків покриті шифером, який через досить короткий час втрачає привабливий зовнішній вигляд. Спочатку він втрачає свій первісний колір і набуває чорний колір, а в подальшому на шифері почнуть рости грибки і цвіль. Багато хто знаходить вихід у варіанті, що беруть електродрель і щітку по металу. Далі господарі дахів з більшим чи меншим бажанням забираються на дах з величезним бажанням довести справу до кінця. Але більшість людей не витримують такої роботи, так як це, достатньо, нудна і важка справа.
   Тоді господарі приватних будинків намагаються найняти своїх знайомих, що б ті відчистили дах. Але, на жаль не всі погоджуються, бо це справа дуже не легка. Не легке воно, бо щітку потрібно притискати щільно до шиферу і тому рука швидко втомлюється. Найприкріше, що при чищенні щіткою в обличчя летить дуже шкідливий матеріал - азбест. І далеко не всі погодяться  лізти на дах чистити .
   Однак, особливо кмітливі вирішили чистити свій дах водяним напором. Є навіть спеціальний інструмент, який створює тиск води в 120 атмосфер. Повірте, результат буде вражаючим.
   Можна буде за один день помити дах і привести практично в найкращий вигляд. Якщо ви один з господарів приватного будинку і навколо вас багато таких будинків, то за допомогою живої реклами і на основі вашого досвіду багато хто буде просити вас почистити дах. Адже напевно у багатьох ваших сусідів саме шиферні дахи. Повірте, від охочих не буде відбою.