Бізнес-ідея "Плетіння з верби"

   Сама ідея для бізнесу не вимагає яких-небудь великих вкладень. Це, так би мовити, бізнес без початкового капіталу, що підходить для більшості, яка трудиться на основній роботі і думає, чим би ще зайнятися без відриву від роботи.

    Адже насправді не кинеш свою основну роботу заради плетіння виробів з верби, сподіваючись на надзвичайні прибутки. А раптом не вийде, а раптом не буде попиту. Занадто багато раптом.
    На рахунок "не вийде" ... Це багато років тому могло не вийде, а зараз, коли є інтернет і книжкові магазини з широким асортиментом, обов'язково знайдете хороший підручник з плетіння виробів з вербового прута.
    Можна почати з кошиків, підносів, але прагнути потрібно до виробництва меблів з вербової лози: стільці, столи, крісла-гойдалки і так далі. Керуємося тут простим принципом: раз витрати на матеріал мізерні, то потрібно вичавити максимум прибутку від готового виробу за рахунок власних умінь. Приміром крісло-качалка в більшості салонів, де продаються плетені меблі, коштує близько 2000 грн. Значить здати в подібний салон свою продукцію, при відповідній якості, можна за 1-1,5 тис. грн.. Якщо наб'єте руку, то в місяць можна виготовити кілька крісел.
   З приводу продажу я вже згадав салони меблів, крім цього зверніть увагу на інтернет-магазини, вони будуть заінтересовані в таких ексклюзивних речах. Ну і власний сайт і реклама в інтернеті вам явно не завадить. В ідеалі - знайти великого постійного покупця. При деяких об'ємах плетіння з вербової лози може перерости із хобі в маленький бізнес.
   У дореволюційних будинках плетені меблі з верби особливо часто використовувалася на верандах та у зимових садах. Меблі з вербової лози вважалася традиційною деталлю інтер'єру, без якого не обходилося оздоблення жодного російського будинку.
    В наші дні плетені меблі з верби також можуть прикрашати будинки людей з самим різним достатком і положенням, з будь-яким смаком і стилем життя. Вона однаково чудово виглядає як в дорогому особняку, так і в звичайній міській квартирі. І справа не тільки в естетичних перевагах, але і в чудових якостях плетених меблів з верби.
    Незважаючи на свою видиму крихкість, вербова лоза є надзвичайно міцним матеріалом, що робить будь-яку плетену мебель з верби дуже зручною і якісною. Завдяки гнучкості лози, предмети інтер'єру можуть бути практично будь-якої форми, стаючи справжніми витворами мистецтва. Плетені меблі з верби, поза сумнівом, здатні стати прикрасою будь-якого приміщення. Ну і, звичайно, плетені меблі з верби не залишить байдужим людину, що віддає перевагу ручній роботі.
    Крім усього іншого, плетені меблі з верби виготовляється повністю з екологічно чистого матеріалу, що важливо для тих, хто прагне до комфортного і здорового життя. Плетені меблі з верби повністю безпечна в експлуатації, зручна як для дорослих, так і для дітей.
   Мода мінлива, але от попит на ексклюзивні речі постійний.