Ідеї ​​бізнесу на небесних ліхтариках

  Не таємниця, що торгівля є найдавнішим ремеслом на протязі всього людства. Торгують всім, всі і кожен. Майже все на цій планеті продається і купується. Сьогодні ми розповімо, як маючи всього 500 грн в кишені можна отримати стабільний додатковий заробіток.

   Все почалося з того, що у якогось підприємця (П.) виникла необхідність придбати небесний ліхтарик, однак в магазинах цей товар просто не був знайдений. Тоді він звернувся до пошукових систем, в результаті чого була виявлена ​​велика різниця цін на небесні ліхтарики. Довелося купити за завищеною ціною. З плином деякого часу П. вирішив відшукати джерело виробництва ліхтариків, а саме з Китаю, адже не дарма небесні ліхтарики також називають Китайські ліхтарі.
   Виявилося, що ціна на них була копійчаною, що спонукало замовити у них ліхтариків на невелику суму. При отриманні ліхтариків, П. тут же дав оголошення в пошукові оголошення, що дало результат, тому ціну поставили нижче ринкової, то продали ліхтарики за тиждень. Замовляти почали ще і ще і ще.
   Суть цієї бізнес ідеї полягає в тому, щоб організувати продаж небесних ліхтариків у різних регіонах України з доставкою додому. Вже захопивши кілька регіонів, стало зрозуміло, що попит тільки росте. Варто тільки взятися за роботу. Отже, розміщуєте оголошення у всіляких ресурсах, це можуть бути місцеві форуми, дошки оголошень, аж до оголошень на вулиці в прохідному місці, можете продавати ліхтарики в парках, набережних, тобто там де люди регулярно відпочивають. Далі реклама сама робить свою справу. Поступово розширюєте асортимент. Отже, у вас з'являється набита клієнтура і свій стабільний дохід.