Ідеї ​​для домашнього бізнесу поза Інтернетом

   Якщо Ви маєте потребу в грошах, то одне із самих кращих рішень - зайнятися домашнім бізнесом. Наприклад, можна вирощувати гриби і розводити кроликів.

   Один з найбільш швидких і достатньо легких способів заробити є вирощування грибів. Це дуже прибуткова і рентабельна діяльність, яка може бути організована прямо на дачі. Матеріал для вирощування грибів можна придбати в будь-якому містечку, тут же можна організувати і збут виробленої продукції.
   Ще один бізнес - реставрування ванн. При занятті цим видом діяльності за одну годину можна отримати від ста до ста п'ятдесяти доларів США. Крім досить пристойного доходу, Ви спрощуєте життя людям - їм не потрібно виймати стару ванну, що неодмінно зажадає виламування плитки і ремонту всієї ванної кімнати.
   Прибуткова справа - розведення кроликів. Почати можна всього з однієї пари. Через рік у Вас буде вже ціле сімейство. За вагою сімейство буде перевищувати вагу корови, продати кролятину можна дорожче яловичини. Такий бізнес високорентабельний і швидкоокупний.
   Крім того, можна відкрити роздрібний магазин з якою-небудь унікальною продукцією - або білизна, або мило, вироблене вручну. Вибрати можна будь-який товар, звичайно ж, не заборонений законом.