Як швидко заробити гроші в Інтернеті

   Якщо Ви маєте потребу в грошах, то одне з найшвидших місць отримання заробітної плати - Інтернет. Перша професія, здатна приносити швидкий дохід - копірайтер. Копірайтинг є, мабуть, одним з найпоширеніших способів отримання доходу на просторах інтернету.

   У день початку роботи Ви можете отримати першу "заробітну плату". Для цього Ви повинні зробити кілька речей: створити контент, знайти роботодавця (до речі кажучи, зробити це досить легко), зареєструватися на сайті, де спілкуються виконавці і замовники.
   Професія, яка також швидко здатна збагатити Вас, але вимагає при цьому спеціальних знань, є Web-дизайнер, або творець сайтів. Попередньо ця робота потребують проходження спеціальних відео-курсів (їх можна знайти і в мережі), за допомогою яких Ви набудете навичок для створення і дизайну сайтів. Така робота може допомогти Вам непогано підзаробити. Замовників можна шукати, використовуючи ті ж ресурси, що і при пошуку роботодавців для копірайту.
   Наступна робота - SEO - припускає розкручування і просування сайтів. Така робота може принести більший дохід, ніж просто створення сайту. Крім того, просуваючи інші сайти, Ви зможете сформувати свій клієнтський список спеціально для власного сайту.
   Ще одна досить оплачувана робота - "заробіток на партнерках". Такий заробіток має вигляд різниці між рекламними витратами однієї фірми-партнера та комісійними. Від Вас потрібна реєстрація в партнерських програмах (однієї або декількох), проведення процесу налаштування рентабельної контекстної реклами.
   Останній варіант - монетизація сайту. Для отримання доходу необхідно створення тематичного сайту, потім його наповнення контентом, далі розкрутка та монетизація. Таким чином, Ви створюєте так званий пасивне джерело доходу. Мабуть, це весь список найбільш простих, швидких, а головне, чесних способів заробітку, які може запропонувати Інтернет.