Як заробити на вмінні танцювати

   Припустимо, Ви любите танцювати і робите це професійно. Але не знаєте, як, використовуючи свої вміння, отримати економічну вигоду у вигляді постійного доходу. У такому випадку, можна запропонувати кілька варіантів.

   Влаштуватися тренером - одне із самих реальних рішень. Зараз школи танців і фітнес-клуби  надають своїм клієнтам можливості навчання найпопулярнішим видам танців. А, отже, вони зацікавлені в наймі добрих і досвідчених інструкторів-тренерів, які зможуть залучити аудиторію різнобічною програмою або ефективною методикою навчання. Можна спеціалізуватися на якомусь одному стилі танцю, а можна розширити свої можливості та вести кілька груп.
   Створити свою школу - завдання хороше, але вимагає фінансового забезпечення та великих затрат сил. Також на обличчя високий рівень конкуренції, який може не дати Вашому бізнесу шансу на розвиток. Для створення клубу чи школи необхідно подбати про місце (найкраще розташування - центр міста або недалеко від нього, підійдуть і околиці - якщо там є потенційний попит), приміщення (його оренда і устаткування), напрям робіт, кількість персоналу (можна деякі заняття вести самостійно, а для проведення інших залучати фахівців), вартість занять (вона повинна покривати витрати, але, в той же час, не бути захмарною) і т.д.
   Працювати в балеті - якщо постаратися, то можна влаштуватися в функціонуючий, розкручений колектив (будьте готові, що доведеться пройти не один кастинг). Або ж створити свій власний, але в такому випадку дозвіл проблем, пов'язаних з організацією виступів, їх графіком, оплатою роботи танцюристів, пошиттям костюмів, створенням програми доведеться брати в свої руки. Крім того, можна спробувати щастя в популярних нині талант-шоу та продемонструвати свої здібності там. Це дозволить бути впізнаним і, можливо, стане каталізатором в пошуку роботи.
   У будь-якому випадку, потрібно пам'ятати, що дорогу осилить той, хто йде. Рано чи пізно, наполегливо рухаючись до своєї мети, Ви її досягнете.