Сім ідей домашнього бізнесу

   1. Віртуальний помічник - віртуальні помічники надають адміністративні послуги для малих підприємств, які не мають своїх співробітників для обробки цих обов'язків. Віртуальні помічники можуть виконувати цілий ряд завдань для своїх клієнтів, у тому числі управління базами даних, написання та відправку ділових листів, проектування і розробка різних брошур та інформаційних бюлетенів.

   2. Комп'ютерні курси - викладачі навчають студентів, як користуватися Інтернетом, показують як налаштувати доступ до електронної пошти, настроїти новий комп'ютер, використовувати програми Word, Excel, PowerPoint і т.д. Ці послуги можуть бути надані учневі один на один, або можуть бути проведені в класах, пенсійних центрах. Викладачі можуть брати гроші за погодинну роботу або плату за реєстрацію на повний курс.
   
   3. Позаурочний догляд за дітьми - замість діючих денних дитячих служб по догляду за дітьми, можна організувати проведення часу і догляд за ними до і після школи у себе вдома. Багато батьків будуть з радістю платити за те, щоб хтось дивився за їх дітьми протягом декількох годин кожен день до і після школи, доглядав і наглядав, щоб з ними нічого не трапилося.
   4. Вільне письменництво - позаштатні письменники пишуть статті для газет і журналів або копіюють інформацію для підприємств. Більшість статей, що потребують дослідження, повинні бути добре написані, а також повинні підходити до стилю видання. Різні великі видання, як правило, платять $ 0.10 - $ 2.00 за одне слово. Різні контори та фірми також можуть домовлятися за контрактом вимагати з письменників створювати звіти, прес-релізи, різні види реклами та інші спеціальні проекти.
   5. Доглядальниця за тваринами - доглядальниця за тваринами може забезпечити догляд за домашніми вихованцями, поки їхні господарі перебувають у відпустці або виїхали у відрядження. Послуги, як правило, включають харчування та ігри з тваринами, прибирання та очищення сміття, вигул собак та інше, аж до поливу рослин, збору газет і пошти. Доглядальниці за тваринами зазвичай стягують плату за відвідування і можуть стягувати додаткову плату для догляду за домашніми тваринами понад покладений час.
   6. Торговий помічник на Ebay - такі помічники виступають в якості посередників для продажу на eBay контрактів з клієнтами, формують список предметів для продажу, збирають оплату від покупців, а потім забирають свої відсотки від прибутку, зазвичай між 30-50 %. Це відмінний сервіс для людей, які не є комп'ютерними геніями і ставлять дуже багато питань, але вони точно хотіли б продати що-небудь в Інтернеті.
   7. Домашнє в'язання - можна створювати якісні товари, такі, як в'язані речі, дерев'яні вироби, прикраси, одяг, декор для дому і навіть хлібобулочні вироби, які можна продавати і отримувати з цього гарний прибуток. Роботи можуть бути продані на ринках, вуличних ярмарках, торгових шоу або через веб-сайт.