Виготовлення печаток і штампів онлайн

 
Бізнес з виготовлення печаток і штампів відрізняється своєю простотою і прибутковістю. Крім того, для старту вам потрібна сума 5000 - 10000 $. Зате термін окупності вкладень складе не більше року.
   Висока рентабельність досягається за рахунок низької собівартості виготовлення печатки, яка становить кілька доларів. Ціна виготовлення печаток варіюється в межах 200-600 гривень.
   Щоб відкрити бізнес з нуля, тепер достатньо зареєструватися як підприємець, орендувати невелике приміщення, можна навіть напівпідвальне (офіс + майстерня), купити комп'ютер, принтер та інше необхідне обладнання. Тільки не варто забувати про необхідність особистого професійного досвіду. Наймати відразу повний штат співробітників, а самому грати роль управлінця - недозволена розкіш.
   Попит на печатки і штампи спостерігається повсюдно і стрімко зростає. Особливо у великих містах. Що стосується конкуренції, то вона нерівномірна. Найбільш високий рівень на столичному ринку. У регіонах ця ніша менш насичена і хоча цільова аудиторія не так численна як у Києві чи Харкові, а потенційних клієнтів цілком достатньо для забезпечення компанії замовленнями.
  Потенційні замовники печаток і штампів:
   · Початківці підприємці, які виробляють державну реєстрацію юридичної або фізичної особи. Для ведення господарської діяльності їм буде необхідна печатка, до якої часто замовляють комплект штампів.
   · Підприємці та власники діючого бізнесу періодично замовляють додаткові печатки та штампи.
   · Державні установи та комунальні підприємства, які проводять реорганізацію, зміну назви тощо.
   · Будь-який суб'єкт для повноцінної діяльності, якого необхідна штампельна продукція .
   Щоб налагодити нормальну роботу, життєво важливо забезпечити підприємству стабільний потік клієнтів. Тому без розкрутки сайту і активного рекламного просування не обійтися. Що теж пов'язано з чималими витратами.
   Пропонуючи клієнтам можливість здійснення замовлення печаток онлайн. Дистанційна робота можете істотно заощадити час обох сторін. Таким чином, у клієнта відпаде необхідність приїжджати в офіс. Вся інформація уточнюється в телефонному режимі, а шаблони та ескізи пересилаються по мейлу.