Бізнес ідея - друк рекламних стікерів

   Бізнес ідеї з мінімальними вкладеннями цікавлять підприємців - оскільки дають можливість перевірити себе в справі не маючи великої грошової суми. Причому віддача від вкладень може виявитися досить пристойною. Друк стікерів є одним із дуже привабливих варіантів малого бізнесу з нуля.
   Спектр використання наклейок як носія текстової або графічної інформації в сучасному світі досить широкий. Починаючи від просування в маси нових ідей, рекламних матеріалів, як елемент дизайну і вельми ефективний інструмент маркетингу.
   Ви могли бачити рекламні або агітаційні стікери в громадському транспорті, у своєму під'їзді, в різних громадських місцях або просто на вулиці. Досить цікава ідея для бізнесу полягає в друку вологостійких наклейок для автомобілів.

   В даному випадку в розряд потенційних клієнтів входять не тільки автолюбителі. Підприємці та транспортні компанії, у яких є необхідність нанесення рекламних зображень або корпоративної символіки на транспорт відносяться до вельми платоспроможньої аудиторії.
   Але відкриття подібного бізнесу вимагає вагомих стартових вкладень і практичного досвіду, так що може розглядатися як один з варіантів подальшого розвитку вашої компанії.
   Для початку будьте готові працювати з приватними підприємцями та фізичними особами. У подібній рекламній продукції потребуються інтернет-магазини, яких на просторах мережі велика кількість.
   Що стосується іншої аудиторії, то можна обмежитися простим прикладом, який також показує основні переваги стікерів. Оголошення з написом «Утеплення стін і ремонт квартир» буде надійніше триматися, якщо його нанести на паперову самоклейку, а не розкисати від дощу, посадженого на ПВА.
   Що стосується стартового капіталу, то можливо з легкістю вкластися в суму до 1000 $. У неї входить покупка принтера і ріжучого плоттера, витратних матеріалів, а також оренда невеликого приміщення. Можна орендувати для роботи навіть підвальне або напівпідвальне приміщення.
   Рентабельність такого малого бізнесу в деяких випадках може доходити навіть до 200-300 %. Звичайно до того моменту поки ви працюєте на себе і немає необхідності наймати додаткових працівників, розширювати приміщення і закуповувати більш потужне обладнання вартість якого часто досягає п'ятизначних чисел.