Де ви знайдете наступну прекрасну ідею

   
У світі є безліч людей, у яких є геніальні ідеї, здатні змінити світ. Але через різні дрібні перешкоди так і не вдається втілити їх у життя. Ми пропонуємо кілька порад, щодо того, як не упустити геніальну думку.

   1. Ваш світ. У повсякденному житті нас часто відвідують геніальні думки, тільки ми не надаємо їм належної уваги. Приміром, користуючись якимось кухонним приладом, ми розуміємо, що він потребує ще однієї функції, чого нам потрібно в якійсь програмі і що може хоч трохи спростити наше життя. Але всі ці думки для нас вже настільки звичні, що ми просто не надаємо їм належного значення.
   Як правило, ми рухаємося занадто швидко і елементарно не помічаємо важливих речей у себе під ногами. Найчастіше замислюйтесь над усім цим. Як тільки ви почнете звертати увагу на те, що відбувається навколо вас, ви обов'язково знайдете безліч ідей, які можна перетворити на прибуткову справу.
   2. Ваші "негативні" думки. Деяким з нас пощастило мати хорошу фантазію і натхнення буквально весь час. Ідеї ​​відвідують нас протягом дня, але часто ми вважаємо їх невдалими або приреченими на провал. Вам здається, що хороших ідей у ​​вас практично немає. Але це тільки на перший погляд.
   Будьте завжди готові записати свої думки, якими божевільними вони не здавалися б. Коли ви з часом переглянете свої записи, то зможете більш тверезо оцінити їх. Єдина причина того, що ваші думки невдалі, полягає в тому, що ви не надаєте їм належного значення.
   3. Співпраця. Іноді вас можуть відвідувати ідеї, які будуть здаватися вам не досконалими. Насправді, ваші думки можуть бути хорошими, але не ідеальними. Деякі з кращих у світі винаходів отримані завдяки зусиллям кількох людей, а не одного. Спілкування з людьми, у яких є досвід роботи у вашій сфері, допоможе більш чітко сформулювати думки і знайти способи як найбільш ефективно втілити все в життя. Навіть випадкові розмови з друзями чи знайомими можуть наштовхнути вас на геніальні думки.
   Але не поспішайте розголошувати ваші ідеї, адже вони можуть стати вдосконаленими чиїмись проектами. Тому обговорюйте свої задумки тільки з тими, кому насправді можете довіряти.
   4. Друзі і сім'я. Ви не повинні обмежуватися спілкуванням з причетними до бізнесу людьми, геніальну ідею можуть підкинути рідні або друзі. Саме ці люди здатні підказати, чого їм потрібно для поліпшення повсякденного життя. Всі геніальні думки прості до божевілля. Не женіться за чимось захмарним, озирніться навколо. Успіх може бути зовсім поруч.
   Звичайно, якщо ваша мама буде постійно розповідати про те, що їй потрібно, то ви навряд чи зможете все це втілити в життя. Але деякі потреби можуть дійсно принести успіх.
   5. Поцікавтеся у оточуючих. Якщо ви відчуваєте, що можете стати успішним підприємцем, але не можете визначитися зі сферою для самореалізації, поцікавтеся ідеями потенційних клієнтів. Якщо ви будете керуватися запитами оточуючих, то ваш продукт напевно буде затребуваним. Це додаткові гарантії для вас.
   Дослідіть потреби людей, а коли дізнаєтеся, що їм потрібно, зверніть увагу на їх кількість. Створювати продукт, якого потребують пару десятків людей, не зовсім логічно.
   Найголовніше, не ігноруйте свої ідеї. Спочатку все добре обміркуйте і вже потім робіть висновки. Адже незначна, на перший погляд, думка може перетворитися на прибуткову справу.