Виробництво та продаж димарів з нержавіючої сталі

 
 Напередодні або в період опалювального сезону мешканці приватних будинків і котеджів оновлюють свої опалювальні системи і проводять заміну застарілих вузлів, конструкцій і систем. У цей період часу, як ніколи, стають затребуваними такі вироби, як димарі з нержавіючої сталі, витяжки, з'єднувальні вузли і механізми. Тому бізнес, заснований на виробництві таких виробів, досить перспективний і популярний. Якщо початківець бізнесмен вирішив присвятити свою діяльність саме такій справі, то він повинен розібратися в особливостях виготовлення димоходів.

   Як створити виробництво димарів з нержавіючої сталі. 
   Необізнаній людині здається, що особливого в цьому нічого немає. Буде потрібне тільки спеціальне устаткування і матеріал, а далі по кресленнях з інтернету можна сконструювати виріб будь-якої складності. Такий варіант, звичайно, має місце в практиці виробництва димоходів, але слід пам'ятати, що закони фізики ніхто не відміняв, і якщо допущені деякі прорахунки, то працювати така система не буде. Тому підприємець повинен приділити достатню увагу самоосвіті, і пройти теоретичний курс з оцінкою на «відмінно».
   Алгоритм створення ефективного виробництва.
   Освоївши теорію, підприємець може приступати до організаційних моментів, які необхідні для організації бізнес ідеї. Перелік цих питань досить великий, але серед всіх можна виділити основні:
  • придбання приміщення;
  • придбання необхідного обладнання;
  • закупівля і розкрій матеріалу;
  • виготовлення димоходів з нержавіючої сталі.

   Слід зазначити, що при освоєнні даного виду бізнесу, підприємець може паралельно освоювати два напрямки:
  1. виготовлення димоходів на замовлення за індивідуальними проектами;
  2. масове виготовлення продукції.

   У першому випадку, індивідуальні забудовники самі будуть звертатися за виробом з необхідними розмірами і конструкцією. У другому випадку, орієнтуючись на найбільш затребувані моделі, підприємець може налагодити масове виробництво димарів. Однак у другому випадку, йому самостійно доведеться організовувати збут.
    Як у першому, так і в другому випадку, бізнесменові знадобляться виробничі потужності та матеріал. Приміщення та верстати можна взяти в оренду, що буде дуже вигідно на етапі становлення бізнесу. Що стосується поставок нержавіючої сталі, то слід напряму працювати з виробником або з великим постачальником. В результаті такої співпраці, можна домогтися істотних знижок на матеріал, що, в кінцевому рахунку, вплине на собівартість продукції.