Бізнес ідеї в сфері послуг

 
Бізнес ідеї в сфері послуг
 Послуги - це вид підприємництва, який приносить максимальний дохід своєму власнику. Відомо безліч варіантів бізнес-ідей в сфері послуг, де практично не потрібно ніяких початкових вкладень. Так що запустити власну прибуткову справу може навіть підприємець-початківець.
   У цій статті ми розповімо вам про найоригінальніші ідеї бізнесу з надання послуг. Читайте і вибирайте.

   1. ПЕРЕСУВНИЙ ГОТЕЛЬ НА КОЛЕСАХ
   Кілька тижнів відпочинку, які випадають людині на рік, очікуються з великим нетерпінням. Напруга на роботі, щоденна суєта міського життя змушують все більшу кількість людей шукати усамітнення і тишу.
   Мережа шведських готелів Scandic запропонувала своїм клієнтам незвичайний сервіс. Відвідувачам надається пересувний номер на колесах. Комфортна двомісна кімната буде доставлена ​​мандрівникові туди, куди він побажає. 18 квадратних метрів площі, два спальних місця, ванна кімната, відкрита веранда. А ще - щоденний сніданок і безкоштовний wifi.
   За добу проживання в мобільному готелі мешканцям доведеться заплатити 2500 шведських крон. Що ж, комфорт коштує дорого, але бажаючих розщедритися знаходиться чимало.

   2. ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЛЬОТІВ НА ДИРИЖАБЛІ
   Ідея ця родом з німецького Кельну. Компанія, заснована подружжям Холл, надає клієнтам романтичний сервіс. Оглядові екскурсії на дирижаблі. Польоти, підприємливе подружжя, організувало в Сполучених Штатах. Місцем проведення екскурсій стала мальовнича затока Сан-Франциско. Це місто буквально кишить туристами, так що попит на екзотичні екскурсії не вщухає. Сьогодні компанія Airship Ventures пропонує клієнтам комфортний дванадцятимістний літальний апарат з величезними вікнами. Для особливо вибагливих передбачена VIP-кімната.
   Щорічно на незвичайному транспорті в повітря піднімається близько 15000 чоловік. Але ж ціна на послугу - ні багато ні мало 300 доларів за годину польоту.

   3. ІНТЕРАКТИВНА ПІСОЧНИЦЯ
   Цей розважальний автомат приверне увагу не тільки хлопців. Пограти в дивовижну іграшку з задоволенням погодяться і серйозні дорослі люди.
   Пісочниця ця непроста. У комплексі з потужним комп'ютером установка допомагає гравцям і глядачам вивчати геологію землі і на власні очі спостерігати за змінами, що відбуваються в надрах планети.
   Зовні агрегат нагадує стіл з ємністю, наповненою звичайним піском. Але варто користувачеві звести гору або вирити ущелині, сенсорні пристрої прораховують глибину і передають сигнал сервера. Комп'ютер визначає текстуру породи і кожен природний шар підсвічується своїм кольором. В результаті - всі найглибші шари земної кори стають видно, як на долоні.
   Розроблений вченими розважальний агрегат називається iSandBOX. Його можна встановити у великому торговому центрі і, стягуючи плату за користування дивиною, отримувати пристойний дохід.

   4. ВІДКРИТТЯ ВЕНДИНГ-СОЛЯРІЙ
   Красивим хочеться бути в будь-який час року. Влітку підтримувати себе у формі просто. Довгі теплі дні піднімають настрій, а яскраве сонце творить з шкірою чудеса.
   Звичайно, сучасна індустрія краси пропонує давно відому послугу - студії-солярії. Там цілий рік можна підтримувати гарну шоколадну засмагу, не дивлячись на негоду за вікном.
   Компактний вендінговий апарат-солярій дає ще більш цікаві можливості. Клієнт отримує дозу засмаги в режимі самообслуговування. Скористатися послугою можна в найнесподіваніших місцях: клубах, кафе, навіть торгових центрах.
   Невелика будка вміщує в себе роздягальню і, власне, блок-солярій. Електронне табло сповіщає клієнта про тривалість сеансу і суму оплати.
   Компактний апарат самообслуговування гідно витримує конкуренцію з звичними студіями-соляріями.
   А заповзятливому бізнесменові залишається лише отримувати СМС-попередження про нові надходження на рахунок від користування послугою клієнтів.

   5. ВЕСІЛЬНИЙ ТЕАТР
   Для будь-якої пари день весілля назавжди залишається в пам'яті. Чи можна зробити його ще більш дивним і особливим?
   Сервіс «Весільний театр» готує молодятам щось несподіване. Молодим пропонується зіграти історію свого кохання на сцені перед запрошеними на весілля гостями.
   Спочатку із закоханими розмовляє досвідчений сценарист. Він дізнається всі таємниці розвитку їх відносин: з чого почалося знайомство, що було потім.
   Після грунтовної розмови для майбутнього подружжя пишеться індивідуальний сценарій. А потім - репетиції під керівництвом професійного режисера. Акторів на весільній сцені завжди лише двоє: він і вона.
   Завершується появою співробітника ЗАГСу, який прямо на сцені бере шлюб закоханих артистів.
   Яка з ідей вам сподобалася найбільше? Пишіть в коментарях і пропонуйте свої цікаві варіанти.