Найкращі бізнес ідеї в інтернеті

   
Найкращі бізнес ідеї в інтернеті
Чи можливо запустити прибутковий бізнес без початкових вкладень? Скоріш за все ні. Інша справа, що можна звести початкові витрати до мінімуму. Здійснити це дозволяє інтернет-бізнес, підприємництво в мережі.
   У цій статті ми познайомимо вас з цікавими креативними бізнес ідеями в інтернеті. Візьміть їх на замітку, коли зберетеся затівати власну справу в віртуальному просторі. Безумовно, вам доведеться вкластися. Ціною стане витрачений час і сили. Однак результат у вигляді успішного бізнесу, що приносить гарний прибуток, окупить витрати.
   Читайте статтю, вибирайте те, що вам найближче, і впроваджуйте. Придумати ідею не так складно. Справжнього успіху доб'ється той, хто, зціпивши зуби, візьметься за її реалізацію і доведе задумане до переможного кінця.

   1. СТВОРЕННЯ СТУДІЇ ІНФОГРАФІКА
   Якщо ви дизайнер зі стажем і маєте багатий досвід роботи з мальованими картинками, то цілком можете організувати власну студію, відкрити свій бізнес. Звичайно ж передбачається, що у вас розвинені здатності до творчості і ви володієте необхідними моушен-програмами.
   Перш, ніж почати, варто визначитися з напрямком, в якому ви будете творити. Що вам ближче: створення оригінальних картинок для презентацій, незвичайних мальованих роликів, монтаж анімаційного відеоматеріалу?
   Масштаб діяльності може бути дуже великий і залежить від ваших здібностей. Втім, вам ніщо не заважає найняти штат професійних дизайнерів.
   Важливо, щоб найняті співробітники мали багату уяву і були досить креативні. Адже роботи, створені у вашій студії, повинні бути унікальні, а запозичені в мережі шаблони вже нікому не цікаві.
   Крім талановитих дизайнерів стане в нагоді досвідчений звукорежисер, а також диктор. Не обов'язково брати співробітників в штат. Ви цілком можете використовувати послуги фрілансерів, особливо в перший час.
   На що ще доведеться витратитися? На придбання оргтехніки, студійного обладнання, ліцензійного софту. Приготуйтеся до того, що спочатку замовлення будуть недорогими. Покажете себе, почнете брати з клієнтів більш солідні гонорари.

   2. РАБОТА ЧАТ-БОТАХ
   Поняття «бот» позначає програму, яка копіює діяльність людини. Відповідно, «чат-бот» - це імітація співрозмовника. На сьогоднішній день чат-боти замінили собою безліч різних сервісів і служб підтримки. З їх допомогою можна зробити переклад або платіж, замовити квиток, завантажити потрібний фільм.
   Є думка, що скоро боти замінять пошукові системи і суттєво вплинуть на соціальні мережі. Наприклад, Facebook в своєму мессенджері запустила 25 таких віртуальних помічників. Вчені говорять, що за ботами майбутнє, і скоро вони замінять собою людський труд.
   В мережі постійно з'являються огляди нових спамерських пошукових роботів. В недалекому майбутньому в месенджерах очікується поява цілих магазинів для їх продажу. Найбільшу вигоду отримає той, хто виявиться в перших рядах.
   Ось кілька сфер, де ще можна використовувати такого бота-помічника.
КОНСУЛЬТАНТ. Допомагає відвідувачам сайту підібрати продукт або послугу запропоновану компанією. Завжди знаходиться на своєму робочому місці, може невтомно спілкуватися з клієнтами цілодобово. При необхідності допомагає клієнту вирішити технічні питання при оформленні замовлення.
КОНСЬЕРЖ-СЕРВІС. Виконує різноманітні доручення в Telegram. Організовує зв'язок між співробітниками, консультує, приймає і відправляє документи, робить розсилку повідомлень і новин.
ОРГАНІЗАТОР ЗАХОДІВ. Обов'язки - реєстрація учасників, оповіщення про зміни, розсилка інформації про наближення заході.
НАВЧАННЯ СПІВРОБІТНИКІВ. І не тільки навчання. Робот також перевірить отримані знання, проведе атестацію. Дані про результати перевірки з'являться відразу.
   Звичайно ж, це далеко не весь список доручень, які зуміє виконати «розумний» помічник-бот. Вчені говорять, що за ними майбутнє, і скоро боти замінять собою людський труд.

   3. РАБОТА СТРІМ
   Сфера ця стрімко розвивається. У перекладі з англійської «stream» - це потік, так як має на увазі потокове мовлення в онлайн-режимі.
   Все, що потрібно від вас, це дії. Організація будь-якого процесу і його одночасна трансляція глядачам. Зазвичай на огляд публіки викладають те, що виходить у людини найкраще, чим він і так займається більшу частину часу.
   Розглянемо кілька варіантів цього захоплюючого проведення часу.
КОМП'ЮТЕРНІ ІГРИ. Заняття для любителів онлайн ігор, причому роблять це регулярно. Тут є два варіанти. Можна коментувати чужу гру, висловлювати свою думку і одночасно спілкуватися з глядачами в чаті, відповідати на їхні запитання. Інший варіант передбачає, що стример сам є активним учасником гри і при цьому коментує свої дії передплатникам або випадковим відвідувачам, які прийшли на канал.
   Для проведення подібних трансляцій знадобиться віртуальний майданчик. Найпопулярніший на сьогоднішній день - twitch.tv.
ТВОРЧІСТЬ. Зазвичай такими Стрім займаються творчі особистості, які з задоволенням показують глядачеві процес народження своїх творів: картин, скульптур. При цьому художник розповідає про технології, пояснює, чому краще зробити так, а не інакше. Крім цього, він задовольняє цікавість глядачів, відповідаючи на їхні запитання в чаті.
КУЛІНАРІЯ. Стрім такого роду схожий на звичні кулінарні телепередачі. З тією лише різницею, що кухар в процесі куховаріння спілкується в чаті з публікою, уточнює, відповідає на ці запитання.
СПОРТ. Досить екстремальний різновид онлайн-трансляції. У режимі реального часу глядач може побачити, як стример здійснює стрибок з парашутом або плаває з аквалангом в підводних глибинах. Видовище виходить захоплююче, тут не посперечаєшся.
   Для багатьох стримерів це заняття стає джерелом відмінних заробітків. Тут головне - вибрати справу до душі.

   4. РАБОТА НА ФОТОГРАФІЯХ
   Відмінна ідея для бізнесу з мінімальними вкладеннями. Якщо ви захоплені фотографією, якщо ваш фотоапарат завжди з вами, то саме вам варто запустити цей незвичайний бізнес.
   Що вам потрібно робити? Багато фотографувати! Робіть знімки всюди, де б ви не знаходилися. Шукайте цікаві моменти, запам'ятовуйте їх на фото, і завантажуйте свої роботи на спеціальні інтернет-ресурси (фотобанки). Тут ви можете продати свої фото. Сайт-посередник допоможе «зустрітися» продавцю і покупцю і здійснити операцію купівлі-продажу. Цікаві, оригінальні і якісні роботи продаються досить швидко.
   Які фото краще продаються? Для початку спробуйте фотографувати все, що вам подобається: квіти, речі ручної роботи, гарні будинки, природу, навіть будівельні матеріали і етапи ремонту. Дивіться, на що є попит і самі робіть висновки.
   Можливо, ви знайдете постійного замовника і будете забезпечувати якісними фотографіями його ресурс.
   Дорогий професійний фотоапарат купувати не доведеться. Дрібні недоліки легко виправити за допомогою фоторедактора. Головне - здатність бачити яскраві цікаві моменти, вміння вибрати ракурс, підібрати затребувану тематику.

   5. СТРАХУВАННЯ АВТОМОБІЛІВ ОНЛАЙН
   Автомобіль сьогодні є у багатьох. І щороку автовласника очікує неминучий процес продовження страховки. Процедура ця зазвичай пов'язана з довгим очікуванням в довгих чергах, і як наслідок, втратою нервів, сил і часу.
   Варто зауважити, що перед відвідуваннм страхової компанії, Вас чекає довгий вибір: в яку звернутися? Людина порівнює ціни, вишукує, де коротші черги, прикидає відстань до страхового офісу.
   У ваших силах допомогти громадянам уникнути подібних поневірянь, а самому непогано заробити. Суть бізнесу - продаж страхового поліса КАСКО або ОСАГО через інтернет.
   Вигоди клієнта в наявності:
- не виходячи з дому, він отримує можливість вибору страхової компанії, так як весь ряд пропозицій перед його очима;
- програма дозволяє зіставити різні варіанти і пропонує оптимальний, найбільш вигідний;
- при оформленні страховки через інтернет клієнту надається система знижок, так що послуга обійдеться автовласникові набагато дешевше, ніж при звичному відвідуванні офісу.
   Договір доставляється поштою або за допомогою кур'єра. Оплата здійснюється при отриманні документа.
   А ви отримуєте свої законні 15%, як людина, що знайшла для компанії клієнта.