Ідея для бізнесу - набір тексту

   Хочу представити ідею бізнесу, яка стара як світ, але як і раніше актуальна. Ідея проста - набір текстів на комп'ютері. Мова піде не тільки про набір тексту, але й про оформлення роботи в цілому.
   Трапляється, що людина з легкістю справляється з розрахунковою частиною завдання, йому вдається сформулювати основні думки, але зв'язати і красиво оформити роботу цілком вдається далеко не всім і деколи людині легше звернутися за допомогою до фахівця, який зможе привести роботу до належного вигляду.

   Найчастіше до такого роду послуг вдаються студенти з їх незліченними курсовими та дипломними роботами. І якщо ви відчуваєте, що з заняттям такого виду ви впораєтеся з легкістю, то зможете організувати собі додаткову статтю доходу.
   Що ж необхідно для того, щоб організувати це невелике підприємство? Зрозуміло, вам доведеться навчитися швидко друкувати. Як це зробити, думаю в інтернеті інформації достатньо.
   Як про себе заявити? Переконавшись, що ви повністю готові до виконання замовлень, необхідно, щоб про вас дізналося якомога більше людей. У кожному місті існують друковані видання публікують оголошення на безкоштовній основі, подайте парочку оголошень про ваші послуги і залиште свій телефон, залиште оголошення на дошках в інтернеті, а за допомогою спеціальних програм (таких як Allsubmitter, наприклад) ви зможете автоматизувати цей процес і досягти бажаних результатів. І думаю без замовлень ви не залишитеся. І хоча серед ідей бізнесу існує безліч більш прибуткових ідей, як додатковий заробіток для студента або домогосподарки набір тексту послужить непоганою підмогою, як доповнення до сімейного бюджету.