Розведення раків як бізнес

   Для того, щоб організувати бізнес з розведення раків, необхідно вирити 3-5 водойми, для яких не потрібно спеціальної техніки.
   Існує також варіант вирощування раків у місцевих водоймах. У випадку, якщо у водоймі ще немає раків, їх можна завезти. Для того, щоб уникнути поїдання раками своїх родичів, необхідно додавати час від часу підгодівлю, використовуючи для цього дощових черв'яків.
Ось власне і основні дії, які необхідно виконати для початку розведення раків для бізнесу, після цього можна приступати до поступового вилову та продажу. Цей підхід не несе в собі нічого нового, навіть дивно, що цим мало хто зараз заробляє.
   Існує ще один спосіб більш плідного ведення бізнесу. Нововведення способу полягає в тому, що існує можливість вирощувати раків у спеціальних приміщеннях в акваріумах, які необхідно наповнити водою та піском на дні. Необхідно також обладнати акваріуми порожньою цеглою, в яких раки зможуть створювати собі нори. Також важливо розміщення різних рослин і достатній для нормальної життєдіяльності обсяг акваріума.Раків найкраще годувати мотилем, кашею і дощовими хробаками.
   Враховуйте те, що в природних умовах раки впадають в сплячку, у зв'язку з цим вони линяють лише раз на рік, починаючи з дворічного віку. В акваріумних же умовах рак буде набагато швидше рости, линяючи раз в два-три місяці.
   Таким чином, вже через рік ви зможете отримати готового до продажу раку.