Жіночий бізнес: красиво і прибутково

   Згідно з останніми дослідженнями, понад 70% покупців у мережі інтернет у світі - це жінки. В Україні цей показник поки рівний 62%, тим не менш дані цифри наочно показують нам, що бізнес, орієнтований на жіночу половину - знайде свого клієнта. Сучасний світ бізнесу не робить відмінностей між чоловіком і жінкою, і з однаковою суворістю ставиться абсолютно до всіх без різниці статі. І якщо в людині є ділова хватка і чуття - він, без сумнівів доб'ється успіху в своїй справі. 

   Але так уже повелося, що чоловіки і жінки різні за своєю природою, кожен зі своїми смаками, уподобаннями і схильностями. Відповідно у сильної і прекрасної статі свої погляди й уподобання у веденні бізнесу. І не варто говорити, що в бізнесі жінкам робити нічого, це в корені неправильно. Можливо, є певні галузі невластиві і не цікаві багатьом жінкам. Але якщо рибу судити по її здатності лазити по деревах, вона все життя буде відчувати себе дурепою. Також є й такі сфери бізнесу, в яких починання більшості чоловіків приречені на фіаско, а дами ж себе там почувають як риба у воді. До них, в першу чергу, потрібно віднести бізнес у сфері краси, до якого більшість чоловіків ставляться, як мінімум, скептично. Та й бізнес у сфері ювелірних прикрас та біжутерії їх особливо не приваблює. Від роботи, пов'язаної з вихованням і наглядом за дітьми багато чоловіків зовсім намагаються триматися подалі. Зате чоловіків приваблюють види діяльності, зав'язані на виробництво і технологічні пристрої, наприклад цифровий друк. При цьому послуги цифрового друку користуються все більшим попитом не тільки в Києві, але і в будь-якому, навіть найменшому місті країни. У нашій сьогоднішній статті ми розглянемо декілька варіантів, які підійдуть багатьом жінкам для відкриття та розвитку свого бізнесу з нуля.
   Відкриття салону краси. Останнім часом особливо бурхливо розвивається такий споконвічно жіночий бізнес, як салони краси, перукарні і SPA. Тільки жінці зрозуміло наскільки сильно бажання бути красивою і стильною у решти дівчат і жінок. Для початку, щоб відкрити такий жіночий бізнес з нуля необхідно правильно вибрати місце для майбутнього салону. Він повинен розташовуватися або в жвавому районі міста, або в спальному районі з великою кількістю житлових будинків. Всю площу салону потрібно використовувати з максимальною ефективністю. Для успішного розвитку бізнесу в асортимент повинні бути включені не тільки послуги перукаря і майстра манікюру, але ще дуже бажана наявність послуг косметолога і солярій. Необхідно клієнту надати якомога більший спектр якісних послуг при помірній ціні, тоді кожен відвідувач буде для Вас ходячою рекламою.
   Дитячий садок на дому. Розглянемо варіант, при якому засобів на відкриття повноцінного дитячого садка недостатньо або зовсім немає. Але тобто такі якості як терпіння, турбота, повага, деякі психологічні навички роботи з дітьми та ентузіазм. У цьому випадку можна сміливо давати оголошення про набір в дитячий сад на дому. Для цього потрібно буде відвести хоча б одну кімнату вашого житла, облаштувати її відповідно до вимог. Постачати кімнату іграшками та відвести місце для денного сну. Малоймовірно, що габарити приміщення дозволять набрати в групу більше десяти діточок, але і цього буде достатньо для того, щоб на отриману грошову суму через деякий час офіційно відкрити дитсадок в орендованому та облаштованому приміщенні. Дитсадок у якому буде і спортзал і кімната для занять. Єдиним мінусом дитячого садка на дому є неможливість отримання статусу дошкільного освітнього закладу. Але для старту це буде те, що потрібно.
   Бізнес в сфері жіночих прикрас. Особливо популярними останнім часом, в основному серед молоді, стали всілякі прикраси зроблені вручну. Відкриття такого жіночого бізнесу з нуля не вимагає значних грошових коштів, а тільки вміння і бажання працювати та вдосконалюватися. Прикраси хенд-мейд користуються великим попитом через свою невелику вартість, оригінальність та неповторність. У цій справі як ніде може проявитися прагнення жінки до прекрасного, її художні та дизайнерські здібності. Збут виготовлених виробів, можна налагодити через різні соціальні мережі або власний сайт в інтернеті. Також потрібно відвідувати спеціалізовані виставки. Саме на них можна отримати пропозицію про співпрацю від організаторів, власників торгових марок і тд., що буде наступним витком у розвитку вашої невеликої справи.
   Ми розглянули лише кілька популярних видів діяльності, яка більше імпонує представницям прекрасної статі. Насправді є ще багато таких сфер бізнесу, підкорити які більшості представників сильної статі виявляється не під силу. А для жінок там надається можливість не тільки розкрити всю свою майстерність і вміння, але ще і як мінімум непогано заробити.