Бізнес на Віагрі

   Сьогодні, друзі мої, пропоную, вам незвичайну бізнес ідею - продовжувати чи відроджувати чоловікові статеву здатність (кодове слово - Віагра). Чому незвичайну? Тому що за весь час, що заходжу на сайти, що описують тисячі бізнес ідей - цю ніколи не зустрічав. Тим не менше, про цей бізнес думав ще п'ять років тому і не тому, що відчуваю потребу в цьому, а ... Розповім усе по порядку.
   Що таке хороший бізнес? Це послуга, яка задовільняє потреби людей. Давайте сьогодні поговоримо про потреби чоловіків і як їх заповнити.

   З самого дитинства в нашому суспільстві культивується думка про те, що чоловіки повинні бути сильними, розумними, здатними і т.д. Чоловіки - воїни, захисники, батьки, і як сказано великими: «Чоловік священик у своєму домі». Таким чином, виховують чоловіків з дитинства. Їм читають книги про подвиги, доблесті і сміливості, їм показують фільми і розповідають казки. В кінці кожної казки говориться: «одружився (Іванушка) на красуні, і жили вони довго, і щасливо, і народилося у них багато дітей». Ось він, секрет. Чоловік повинен бути здатний мати багато дітей, а отже має бути богатирем не тільки з ворогом, на полі бою, але і з дружиною своєю, в шлюбній постелі.
   Висновок: всі чоловіки знають, що вони чоловіки тільки тоді, коли захищають сім'ю, годують дітей, і завжди готові бути в близькості з коханою. Сексуальний потяг до жінки, найбільш важливий аспект мужності і якщо раптом «захисник» зауважив слабкість в організмі, то його самооцінка падає, як то кажуть «нижче плінтуса».
   Тепер хочу подивитися на іншу сторону. Думаю, що кожна сучасна людина чула таке слово - Віагра. А 4 / 5 знають, що це слово означає. Віагра - це таблетки, які лікують імпотенцію.
   Так ось, бізнес ідея полягає в тому, щоб продавати ці таблетки. Як продавати - це справа десята, способів безліч, від прямих продажів, до інтернет комерції. Чому чоловік не може піти в аптеку і просто купити? Ось в цьому і є секрет - наш менталітет. Чоловік не може зізнатися собі і здатися перед іншими, як хибний. Він просто соромиться зробити перший крок. Так допоможіть йому купити Віагру. Повірте, якщо ви комусь допоможете в його серйозній психологічній проблемі, він не тільки дасть вам грошей, але й щиро скаже спасибі.