10 способів, як заробити вдома

Як заробити вдома:


   Фріланс - дистанційна робота через інтернет. Якщо ви вмієте робити сайти, писати статті, працювати в графічному редакторі або аудіо, відео редакторі.

   Домашній репетитор. Якщо ви вчитель або у вас хороші знання в якійсь області. Наприклад, уроки гри на гітарі або іноземна мова.

   Рукоділля. Якщо ви шиєте, в'яжете або смачно готуєте.

   Нянька. Теж робота на дому, але в більшості випадків не в себе вдома.

   Особистий тренер. Якщо ви добре володієте якимось видом спорту. Тут не зовсім вдома, але, наприклад, йогу можна проводити вдома. Або консультувати вдома або через інтернет.

   Консалтинг. Якщо у вас хороші знання в якійсь професії. Ви можете консультувати як вдома, так і через інтернет. Теми можуть бути різними: фінанси, продажі, юридичні послуги, бухгалтерські послуги.

   Сайти. Ви створюєте кілька, хороших сайтів, і робите їх рекламними майданчиками, не забуваючи постійно підтримувати. Сервісів з гарною рекламою дуже багато, найвідоміші - Яндекс і Гугл .

   Інтернет-магазин. Якщо вам подобається продавати, то інтернет магазин дає великі можливості. Заодно, можна пристойно заощадити: оренда офісу та складу, співробітники, поїздки туди і назад.

   Особистий сайт або блог. Можна заробляти на рекламі й продавати інформацію (інформаційні товари).

   Проводити онлайн семінари. Якщо ви знавець в якійсь області, то ви можете регулярно проводити семінари через інтернет.

   А самим класним способом буде поєднання декількох варіантів разом. Це вам дасть більше маневреності, і у вас завжди буде вибір. А це додасть вам упевненості.