Домашній бізнес для жінок: ідеї та варіанти

   Жінкам, які вимушено перебувають вдома, дуже хочеться якщо не заробити серйозно, то хоча б підробити. І це буває важливо не стільки заради прибутку, скільки заради самої зміни роду діяльності, зайнятості і ще з цілого ряду психологічних причин. Кілька ідей "жіночого" ​​домашнього бізнесу пропонуємо  в цій статті.
Ідея 1. Продаж рукоділля

   Прикраса світу - одна з дівочих надзавдань, і навряд чи хтось зможе з великим успіхом і смаком освоїти масове виробництво міні-творів рукотворного мистецтва, ніж тимчасово "прив'язана до будинку" молода жінка. До того ж слід врахувати, що в останні роки в мегаполісах чи не на кожному кроці можна придбати витратні матеріали для основних видів арт-хобі-бізнесу, а подекуди такі товари вже доставляються і на будинок з інтернет-магазинів.


Ідея 2. Спільні закупівлі дитячих товарів і книг - з доходом організатора

   Дуже часто гарні дитячі книжки виявляються мамами і татами на російських сайтах або в інших містах України, ніж той, в якому вони проживають. Те ж стосується інших дитячих речей, які, крім Росії, нерідко хотілося б придбати з Польщі та інших країн.

Ідея 3. Розведення рослин, розсади, акваріумних рибок - і їх продаж

   Більш затратна домашня діяльність, що займає деякі площі (ідеальний варіант, якщо кімнат у вас три і одну з них можна тимчасово відвести під щось на зразок оранжереї, але підійдуть і ящики на всю довжину всіх наявних підвіконь), може принести і додаткові прибутки, і море приємних вражень.

Ідея 4. Платний візаж, косметичні та перукарські послуги вдома

   Тут все ще простіше: якщо зазначеними техніками володієте (а рівень візажистка є не так техніка, як смак), давайте оголошення в інтернеті і призначайте ціну.

Ідея 5. Випічка, виготовлення тортів на дому на замовлення і продаж, виготовлення обідів з доставкою в довколишні невеликі офіси

   Цей бізнес коментарів теж не потребує. Хіба що відзначимо, що доставку обідів на п'ять-десять чоловік в офіси цілком можна об'єднувати з прогулянкою дитини. Зручність (і незручність) такого мікробізнесу - в його регулярності: кожен робочий день, у визначений час.

Ідея 6. Фотобанк

   У нашу еру цифрового фото в молодих батьків збирається багатотисячна кількість фотографій дітей і самої молодої мами, всієї родини і так далі. Якщо ви не проти продажу своїх зображень, і рівень вашого фотоапарата гідний відтворення результатів в ілюстрованих виданнях (а серед них жіночі та материнські журнали як раз і залишаються єдиним невмирущим сегментом поліграфічної преси) і в рекламі - тоді пропонуйте у вільний час свої фото різним онлайн-фотобанкам (сайтам, які приймають фото на продаж для різних видань і рекламних агентств і стягують за посередництво певний відсоток з ціни фотографії).