З чого починається успішний бізнес в Інтернеті?

   Скільки грошей повинен приносити бізнес, щоб вважати його успішним? 100 євро або 1 млн. євро в місяць? У кожного своя міра. Але в бізнес йдуть, звичайно, за серйозними грошима. Тут вже виникає інше питання: а що потрібно робити, щоб твій бізнес вважався успішним? Скільки в нього треба вкладати, щоб отримати бажаний результат? А може бути, заради такого результату бізнес не вимагає вкладень?

    Зараз в Інтернеті достатньо пропозицій, де вклавши 10-30 доларів, вам обіцяють менше ніж через місяць заробіток, обчислюваний вже тисячами доларів, а то й більше ... Красива казка. Шкода, що тільки казка. Але раз є такі пропозиції, значить, є і попит. І що дивно, людина раз зазнавши невдач на такому казковому бізнесі, продовжує шукати і відгукуватися на подібні варіанти знову і знову.
    Я замислився, чому зазнавши невдач на одному подібному випадку, людина втягується в черговий обман? А тут все очевидно. Пам'ятаєте, казку про Ємелю? За щучим велінням, за моїм хотінням ..., а сам на печі лежить, і палець об палець не стукне. Так і тут, робити нічого не хочуть, зате хочуть мільйони отримувати, лежачи на дивані. А створити прибутковий бізнес, розраховуючи на диво, на жаль, неможливо. Адже щоб отримувати щомісяця зарплату, працівник повинен щодня приходити на роботу і працювати, працювати, працювати. Тоді він отримає свої гроші. У бізнесі тим більше. Всі мільйонери заробили свої мільйони працею.
    Один факт вже на обличчя - щоб бізнес постійно приносив дохід, потрібно в цей бізнес вкладати:
- Час
- Зусилля
- Розумні гроші
- Бажання заробляти.
    І чим активніше будете все це вкладати, тим швидше побачите результат.