Як же мені стати успішним і багатим?

   Привіт дорогі друзі! Багато людей, замислюючись про свій матеріальний стан, задаються питанням: «Як же мені стати успішним і багатим?» Багатьох не влаштовує їх сьогоднішній рівень доходів. Як же вийти з цієї довічної кризи? Як забезпечити собі та своїй сім'ї безбідне існування?
   Виявляється що бідність - це поняття духовне, а точніше сказати це полягає в образі нашого мислення. Причина бідності в нашому мисленні. Зараз є безліч платних і безкоштовних інформаційних матеріалів, автори яких обіцяють навчити нас, як правильно вкладати гроші або ними розпоряджатися. Найчастіше в них є частка істини, але проблема полягає в тому, що ми майже нічого не застосовуємо на практиці, навіть якщо ми хочемо побудувати свій хороший бізнес.
   Ми ділимося розумними думками з друзями і знайомими, намагаємося навчати наших дітей і родичів. Але що ми робимо практично у своєму житті? Давайте розглянемо три нехитрих принципа розпорядження своїми доходами, застосовуючи які день у день, не завтра, а сьогодні, ви неодмінно поліпшите свій добробут.
   Всі свої доходи ми умовно ділимо на три частини. Бажано щоб вони були рівними, але не обов'язково, головне почніть так поступати. Одну частину ми відкладаємо, переводимо на депозит, ховаємо куди небудь, головне це та частина наших коштів, яку ми не чіпаємо ні за яких обставин. Це ті гроші, які забезпечують наш тил, які ми «капіталізуємо».
   Другу частину ми використовуємо для забезпечення нашого життя, для всіляких вкладень. Це ті гроші, які нам потрібні сьогодні, які ми можемо витратити, втратити, банально проїсти, або завести свій бізнес на них. Щоб потім отримувати ще більше доходу.
   Третю частину ми віддаємо на благодійність. Куди саме, вирішувати вам: передати в благодійний фонд, церква, це вирішує кожен для себе сам, головне щоб ми навчилися допомагати іншим людям, які потребують більше нас. Можливо, ви скажете, що самий нужденний чоловік це я, але озирніться навколо, тільки чесно перед самим собою, чи так це? Це ті гроші, які творять добрі справи замість нас, в той час коли особисто ми цього робити не можемо.
  Виконуючи ці нехитрі принципи і практикуючи їх у своєму житті, ви побачите, як воно почне змінюватися на краще. Суми в даному випадку не важливі, головне поміняти образ свого мислення. Буде це відбуватися з гривнями, рублями або доларом, десятьма або тисячами - не принципово. Головне почати діяти, а не лежати на дивані.