Бізнес ідея дитячого масажного салона

   Здоровий спосіб життя - це справжній модний тренд на даному етапі розвитку суспільства. Багато роблять на цьому грошей. І якщо ви хочете отримувати стабільний дохід, спробуйте організувати масажний салон. Причому, варто врахувати, що подібних закладів, які надають такі послуги дорослим клієнтам, зараз більш ніж достатньо. А ось як бути з молодшим поколінням? Батьки часом готові платити шалені гроші, аби полегшити життя малюкові, який заробив викривлення хребта, просиджуючи годинами за комп'ютером.

   Крім того, педіатри рекомендують всім карапузам проходити курси лікувального масажу у віці до одного року. Спробуйте відкрити масажний салон для дітей в спальному районі. Якщо все піде добре, можна буде розширитися. Вам не знадобиться значний стартовий капітал, щоб реалізувати дану бізнес ідею. А всі витрати окупаються досить швидко. Безумовно, якщо ви нічого не тямите в масажі, потрібно буде пройти відповідне навчання. Деякі, звичайно, воліють залишатися власниками бізнесу, а фахівців наймати зі сторони. Але якщо ви хочете почати з нуля, та ще й з невеликими витратами, повчитися доведеться.
   Вам знадобиться орендувати невелике приміщення. Воно повинно виглядати охайно, бути чистим і доглянутим. Навіть якщо в ньому буде знаходитись лише один кабінет з кушеткою для масажу, все одно подбайте про це. Батьки не зможуть привести своїх малят у сумнівну контору. Для того щоб не нашкодити дитині і не зробити гірше (за що, до речі, на вас можуть подати до суду), необхідно розбиратися у всіх тонкощах такої процедури, як масаж, а тим більше - лікувальний масаж.
   Перед відкриттям салону вам знадобиться отримати дозвіл санітарно-епідеміологічної станції. Його видадуть, лише якщо у вас на руках буде посвідчення про вашу кваліфікацію масажиста. Якщо сумніваєтеся у своїх силах, Ви можете взяти юридичні консультації, як краще оформити такі документи. Знадобиться також оформити ЧП. Санепідемстанція пред'являє багато вимог: один масажист повинен займати площу, не менше восьми квадратних метрів. Якщо ви будете працювати з напарником, то досить і 12 квадратних метрів.
   У масажному кабінеті повинні бути чисті простирадла, рушники, санвузол, душ. Співробітників підшукуйте максимально ретельно. Від їхнього професіоналізму залежить здоров'я ваших маленьких клієнтів. Шукати їх потрібно в школах, дитячих садках, поліклініках, пологових будинках. Усі ці заклади є місцями, де можна знайти потенційних клієнтів.