Створення вузькоспрямованого бізнесу у сфері послуг


  Виберіть ту діяльність, з якою ви найкраще знайомі і подайте це так, як ніхто не робив до вас. І ніколи не варто вкладати всі свої ресурси і пов'язувати великі надії зі своєю першою справою. Адже тут все як в рулетці - або так, або ні.
   В якості успішного прикладу ви можете звернути увагу на бізнес з ремонту ванних кімнат та санвузлів. Адже ремонтами займаються всі, але надати повний спектр послуг з ремонту санвузлів можуть далеко не всі будівельники.
 Багато хто з підприємців, які тільки вирішили створити свій невеликий бізнес з нуля, стикаються з однією спільною проблемою. Як правило, вони абсолютно не можуть визначитися, в яке русло найкраще буде направити свої гроші, сили і час.

   Для прикладу розглянемо одну компанію « Х », яка надає всеосяжний спектр послуг, пов'язаних з переплануванням та ремонтом ванних кімнат, зміною старої сантехніки і труб. Компанія працює на ринку будпослуг вже більше двадцяти років і за час своєї діяльності накопичила колосальний досвід у даній сфері. Звичайно, фахівці компанії можуть виконати ремонт квартири під ключ, але їх коником є саме обробка ванних кімнат та санвузлів. Не залежно від складності та обсягу робіт, якість ремонту завжди залишається на найвищому рівні.
   Перед оформленням замовлення, за бажанням, клієнт може отримати консультацію професійного дизайнера і художника. Вони в короткий термін розроблять спільний проект для вашої ванної кімнати в точній відповідності з вашими вимогами і побажаннями. На сьогоднішній день компанією успішно виконано величезну кількість замовлень, що тільки підтверджує високий професіоналізм співробітників.
   Всім своїм клієнтам, компанія гарантує найвищий рівень виконання ремонтних робіт. Клієнту немає чого переживати, коли ремонт виконують кваліфіковані будівельники та електрики, які роблять все відповідно з проектом професійного художника і дизайнера.
   Крім цього, фахівці компанії « Х » усувають всі можливі проблеми з гідроізоляцією, каналізацією або екрануванням, виконують прокладку електропроводки, встановлення пожежної сигналізації. Якщо клієнту необхідно вирівняти будь-яку поверхню, провести укладання плитки або обробку стелі - співробітники компанії вирішать і ці питання. При необхідності, проводиться установка сантехніки, редукторів тиску і фільтрів очищення води.
   Для більшої надійності професійні електромонтажники зроблять монтаж електрики із застосуванням виробів, призначених спеціально для установки в приміщеннях з підвищеною вологістю, до яких належить і ванна кімната.
   Здавалося б звичайний ремонт, а скільки нюансів. Насправді існує маса можливостей створити успішний бізнес на, здавалося б, прості речі. Доклавши трохи кмітливості можна швидко знайти і зайняти порожню вузьку нішу в своєму місті. І цей бізнес буде приносити вам хорошу стабільний прибуток.