10 бізнес ідей, які можна реалізувати під час відпустки


   Ви коли-небудь замислювалися, що роки летять, а ви так і працюєте офісним клерком або державним службовцем без натяку на кар'єрне і професійне зростання? Може зараз настав той саме час, щоб почати бізнес, про який ви завжди мріяли? Або ви шукаєте ідеї для бізнесу, який можна було б швидко запустити і так само скоро отримати прибуток? В цій статті я дам Вам перелік 10 простих для старту бізнес ідей, що не вимагають серйозних капіталовкладень. При цьому, запуском бізнесу можна зайнятися під час відпустки. І хто знає - якщо ваш стартап "вистрілить", то Ви й не подумаєте повертатися на найману працю.

   Авторські прикраси ручної роботи. Будучи у відпустці у вас з'являється маса вільного часу. Ви можете використовувати його з користю, особливо якщо вмієте в'язати, шити, створювати прикраси або інший hand-made. Такі сайти, як Аукро, є ідеальним місцем для початківця хендмейд-підприємця . Ви можете використовувати вже готові платформи, щоб організувати продаж своїх рукоділь. Або, якщо ви володієте веб-дизайном, то створити власний онлайн-магазин.
   Домашні заготовки. З місцевих фруктів легше і, головне, дешевше зробити домашнє варення, ніж купувати готовий джем. Стабільні поставки високоякісних фруктів і скляної тари - це все, що необхідно для входу в "солодкий" бізнес. Насамперед потрібно витратити трохи часу на експерименти з різними рецептами варення і створити свою оригінальну рецептуру. Потім створити фірмові етикетки - і можна продавати свої товари на місцевих ярмарках, фермерських ринках та інших заходах. Ви навіть можете почати бізнес в інтернеті і доставляти продукцію безпосередньо клієнтам.
   Написання книг. Використовуйте свою відпустку, щоб, нарешті, закінчити той роман, над яким ви так довго працювали. Ви, швидше за все, не ввійдете в список бестселерів. Але завдяки електронним книгам самвидав стає звичною справою для багатьох письменників, що не заручилися підтримкою видавничих будинків. Використовуючи правильні маркетингові інструменти, ви можете успішно публікувати власні книги про що завгодно: від того, як скинути зайву вагу до кулінарних книг з "бабусиними рецептами".
   Робота у дворі. У той час, як ваші сусіди продовжують ходити в офіс, ви можете заробити легкі гроші прибираючи їх двори, особливо в осінній період. Робота ландшафтних компаній, в основному, полягає в догляді за газонами, при цьому вони не беруть до уваги багато інших додаткових сервісів, таких як прополка землі, посадка квітів і прибирання листя. З робітничими рукавичками, лопатою і граблями ви зможете відкрити бізнес з прибирання територій в найкоротший термін.
   Тренер з програмного забезпечення. Якщо ви просунутий користувач спеціалізованого програмного забезпечення (або є вільний час, щоб вивчити його ), ви можете навчати цій справі любителів і професіоналів, які прагнуть поліпшити свої навички. Так, у вільному доступі є технічні керівництва для багатьох програм, наприклад, QuickBooks і Final Cut Pro, але вони найчастіше занадто складно написані для звичайного користувача. Погодинна оплата за семінари для невеликих груп або приватні уроки забезпечать вас непоганим заробітком.
   Партнерський маркетинг. Якщо ви любите писати відгуки на сайтах або блогах, то пора припинити це робити безкоштовно. "Сарафанне радіо" як і раніше є провідним рекламним інструментом для багатьох компаній. І частина з них готова ділитися своїм прибутком з людьми, які будуть просувати їх продукти в народ. Це досить просто реалізувати, якщо у вас вже є особистий сайт або блог з великою кількістю передплатників. Тим більше що піарники завжди в пошуках прихильників, яким вони могли б відправляти безкоштовні зразки.
   Особистий консьєрж. Ось ще одна можливість заробити на зайнятих друзях і родичах. Особистий консьєрж допомагає діловим клієнтам, для яких "час - гроші", виконати частину їх роботи - будь-то оплата комунальних рахунків, догляд за дітьми або закупівля і доставка продуктів харчування.
   Віртуальний комісійний магазин. Любите розпродажі старих речей на задньому дворі і магазини секонд-хенду? Ви можете відкрити власний комісійний магазин і перепродати завалявшийся одяг. Створіть свій власний бренд, відкрийте веб-сайт в якості віртуальної вітрини. Для обробки онлайнових транзакцій використовуйте такі сервіси, як Google Checkout. Високоякісні зображення і легко запам'ятовуючі рекламні тексти дозволять виділитися в морі інших інтернет-продавців.
   Ремонт смартфонів і планшетів. Завжди хотіли полагодити зламаний смартфон, але ніколи не було часу? Тепер у вас, нарешті, є шанс вивчити цю справу по відео-підручникам на YouTube і відкрити свій бізнес з ремонту сучасних гаджетів. Ремонт деяких популярних пристроїв в середньому коштує від 50 до 100 % початкової вартості девайса. Послуги будуть користуватися попитом, за умови, що ви здатні усувати такого роду неполадки за помірною ціною. До того ж цією справою можна зайнятися і вдома.
   Фріланс. Ви можете подумати, що фріланс - це не зовсім бізнес. Але з такою кількістю компаній, які шукають позаштатних спеціалістів або контрактників, чи не важко уявити, що ви могли б побудувати цілу компанію навколо надання позаштатних послуг того чи іншого роду. Погодинний цінник стартує від $ 30 і доходить до декількох сотень.