Як створити інтернет-магазин і дизайн-студію


  Багато хто з підприємців, які тільки вирішили створити свій невеликий бізнес з нуля, стикаються з однією спільною проблемою. Як правило, вони абсолютно не можуть визначитися, в яке русло найкраще буде направити свої гроші, сили і час.
   Для прикладу розглянемо один інтернет-магазин «Я — магазин», який надає всеосяжний спектр послуг, пов'язаних з  продажем паркетної продукції та дизайну.
 На сьогоднішній день в інтернеті присутня велика кількість інтернет-магазинів, які продають різноманітні товари і послуги. В якості успішного прикладу ви можете звернути увагу на бізнес інтернет-магазину з продажу паркетної продукції. Адже продажом займаються всі, але надати повний спектр послуг з продажу паркетної продукції  можуть далеко не всі.

   Неможливо отримати бажане, не продумавши всі деталі. Неможливо створити свій особливий інтер'єр, змінивши в ньому лише частину навколишнього простору. Підлога - важливий елемент декоративного оформлення інтер'єру, і вибрати правильний варіант покриття дуже важливо, оскільки від підлоги залежатиме загальна атмосфера кімнати. У будь-якому приміщенні - будь-то квартира, будинок, дача або офіційна установа, підлоги є не тільки частиною інтер'єру, але і індикатором смаку! Адже якісно укласти підлогу - це велике мистецтво, а вибрати підлогу, яка створить настрій інтер'єру - це талант.
   Інтернет-магазин «Я — магазин» пропонує різні підлоги на будь-який смак і стиль життя. Світлі і темні, живі і спокійні, з сучками та іншими відмітками природи. Різноманітність порід заворожує: від класичних дуба, клена та ясена, до екзотичних зебрано, лапачо і ескуеро. Кожен з них має неповторну текстуру і колір, питання тільки в смаку і можливостях покупця.
   Більше 5000 найменувань всіх видів паркетної продукції провідних вітчизняних і кращих зарубіжних виробників становлять асортимент, здатний задовольнити побажання навіть найвибагливішого покупця:
• традиційний штучний паркет, масивна і терасна дошка;
• сучасні види підлогових покриттів: тришарова і двошарова паркетна дошка, екзотичний паркет, ламінат, корковий паркет, натуральний лінолеум, деревна плитка;
• високохудожні паркетні полотна палацового та геометричного паркету, інкрустований паркет; 
• елітні шкіряні підлоги; 
• широкий спектр паркетної хімії та супутніх товарів.
   Будучи прямим та ексклюзивним постачальником, "Я — магазин" робить все для того, щоб продукція провідних виробників була доступна вітчизняному споживачу. У постійно працюючої спеціалізованої дизайн-студії підлогових покриттів завжди можна отримати безкоштовну консультацію дизайнера-професіонала з підбору паркетного малюнка. Фахівці дизайн-студії розроблять індивідуальні дизайн-проект підлогового покриття з урахуванням особливостей планування приміщення і обраних матеріалів.
   Прагнення запропонувати кожному покупцеві не просто товар чи послугу, а індивідуальний підхід при постійно високій якості, відображаються в місії «Я — магазин», якої дотримується кожен співробітник, що працює на благо клієнта. Інтернет-магазин працює з професіоналізмом, майстерністю і турботою над створенням кращої підлоги для втілення індивідуальності клієнта. Вони не зупиняться в русі до досконалості. Завжди готові подарувати відчуття радості.
   Вибираючи підлогове покриття, слідуючи тенденціям часу і моді, не забувайте про те, що тільки натуральне дерево, яке живе і дихає, може створити обстановку, що випромінює мир і спокій, одухотворює Ваш побут і наповнює його нотами життя.