Найвигідніший бізнес

 
 Багато підпріємців шукають один універсальний рецепт, який точно приведе до прибутку - найвигідніший бізнес, прогоріти на якому неможливо. Усім хотілося б мати якісь гарантії, але у світі підприємницької діяльності такого просто не буває. Є тільки варіанти, які з найбільшою часткою ймовірності приведуть до успіху. Розглянемо, який найбільш вигідний бізнес можна почати на сьогоднішній день.

   Простий і вигідний бізнес. Як відомо, на розкрутку свого бренду потрібен дуже довгий час. Саме тому зараз таку популярність отримав франчайзинг. Суть його проста: ви купуєте франшизу вже розкрученої компанії, завдяки чому отримуєте право відкрити філію з тим же ім'ям і концепцією. Це дуже вигідний бізнес у наш час. До того ж, варіантів багато, розглянемо деякі з них :
   Відкриття ресторану швидкого харчування. У цьому випадку вигода очевидна: головна компанія подбає про рекламу і вже давно має гучне ім'я і популярність. Примикаючи, ви користуєтеся всіма благами розкрученої торгової марки і всебічною підтримкою, і в той же час володієте власною точкою. У різних компаніях умови різні - в одних вони більш вигідні для вас, в інших - менше. Однак тут потрібно виявити порожню нішу, вгадати, який варіант краще піде в вашому місті. За статистикою, безуспішними виявляються не більше 20 % таких філій.
   Відкриття прокату техніки. Існують різні компанії, які пропонують організовувати прокат на базі їхнього продукту. Один з яскравих прикладів - Себвей, це забавний пристрій переміщення, яким можна керувати, зміщуючи центр тяжіння. Такий бізнес можна відкривати також з мінімальними вкладеннями.
   Відкриття модного бутіка. Якщо ви більше схильні до торгової діяльності, має сенс розглянути варіанти покупки франшизи для відкриття модного бутіка одягу, взуття чи прикрас. Звичайно, найкраще робити це не в окремому приміщенні, а в модному торговому центрі - таке розміщення вже половина успіху, а відомий бренд буде просувати продукт краще всякої реклами.
   Дистрибуція популярного продукту. Якщо ви живете в регіоні, цілком можна організувати дистриб'юторську компанію, що просуває популярний продукт, назва якого всім знайома. Коли ви просуваєте продукти «без імені», торговим представникам буває складно переконати власників торгових точок розпочати співпрацю, а от представників відомих, іменитих компаній, зазвичай, зустрічають з розпростертими обіймами.
   Послуги по франшизі. Зараз існує великий спектр послуг, якими користується населення. Наприклад, якщо у вас юридична освіта, ви цілком можете відкрити філію великої компанії, яка займається правовими розглядами зі страховими компаніями. Це завжди затребувано, і такий бізнес окупається дуже швидко.
   Немає універсальної відповіді на питання про те, який бізнес найвигідніший сьогодні. Зате є маса можливостей спробувати свої сили в чомусь, що відповідає вашим інтересам.
   Як відкрити вигідний бізнес? Тепер, коли ми розібралися, який зараз вигідний бізнес, можна обговорити і ті тонкощі, які допоможуть новачкам тверезо дивитися на світ бізнесу.

   1. Далі від столиці - більше можливостей, більше вільних ніш і шансів на успіх.
   2. Бізнес повинен починатися з невеликих вкладень, оскільки ніхто не дає вам гарантії, що ваша справа обов'язкової «піде».
   3. Приготуйтеся працювати довго, перш ніж ви станете по-справжньому успішним.
   Ці три простих правила налаштують вас на потрібний лад, і ви напевно легко створите свій найбільш вигідний бізнес.