Бізнес з нуля - друк фотографій онлайн з доставкою

   
Для всіх уже стала нормою ситуація коли на комп'ютері скупчуються гігабайти цифрових знімків. Є багато хороших кадрів, які і потрібно роздрукувати, та все як то руки не доходять. Хоча при кожному перегляді виникає стійке бажання віднести їх в центр друку. Саме в такій ситуації була придумана відмінна ідея для бізнесу з нуля.

   Що заважає людям роздрукувати знімки ? Очевидно, що аж ніяк не відсутність фінансової можливості. Одним заважає постійна зайнятість, іншим просто лінь. Саме ця аудиторія і є нашими потенційними клієнтами, які неодмінно скористаються послугами сервісу онлайн друку фотографій з доставкою кур'єром додому. Подібний підхід до вирішення описаної вище проблеми вкрай ефективний і відкриває широкі перспективи для малого бізнесу та фотоаматорів. Бізнес ідея відрізняється своєю простотою, а розмір інвестицій не перевищує  10 000 $, навіть якщо брати по верхній межі.
   Схема роботи проста до неподобства: клієнт знаходить вас в мережі, робить замовлення і відправляє на «мило» знімки для друку, ви ці фотографії друкуєте і відправляєте їх за вказаною адресою кур'єрською службою доставки. Вам буде необхідний комп'ютер, постійний доступ в Інтернет, свій сайт, а також «офісна» електронна пошта. Також як і у випадку з виготовленням печаток онлайн основний бюджет піде на купівлю необхідного обладнання для фотодруку.
   Слід зазначити, що економити на принтері і витратних матеріалах не варто. Тільки завдяки високій якості друку і оперативному виконанню замовлень можна нарощувати базу постійних клієнтів, значення яких важко переоцінити. Замовлення можна приймати через пошту або функціонал сайту. У будь-якому випадку потрібно забезпечити різні способи оплати замовлення. Платежі приймаються як через сайт в електронному вигляді, так і готівкою після доставки.
   Перевагою такого бізнесу є відсутність необхідності в оренді приміщення. Такий сервіс можна цілком комфортно розмістити у себе вдома. Незалежно від того живете ви в приватному будинку або квартирі. При бажанні зекономлені на оренді кошти можна використовувати для оплати послуг кур'єрської служби. Для доставки можна використовувати і свого особистого кур'єра. У такому випадку варіанти оплати можуть бути різними: ставка, відсоток від продажів або віддавати оплату доставки кур'єру. Вибір транспортного засобу залишається на розсуд кур'єра. Найбільш економічним і мобільним в умовах міста є скутер або велосипед.
   На сьогоднішній день це одна з найбільш простих і перспективних ідей для бізнесу в 2014 році. Особливо привабливою цю ідею для підприємців робить низький поріг входу в бізнес і вільна ніша.