7 ідей для домашнього бізнесу

   Якщо ви не хочете працювати на дядю, то пора задуматися про власний бізнес. Свою справу краще почати з малого. Бізнес на дому може стати ідеальним рішенням.
   Продаж товарів ручної роботи, онлайн блог - сьогодні існує багато ідей, як почати свій власний бізнес без купи грошей або окремого приміщення. Повірте, деякі ідеї домашнього бізнесу можна реалізувати в найкоротші терміни.

   Ручна робота. Якщо вам подобається ручна робота, наприклад, виготовляти прикраси, домашній декор або кераміку, можна почати невеликий бізнес, продаючи свої вироби через інтернет. Слава богу, сьогодні існує багато онлайн-майданчиків: від форумів і блогів до спеціалізованих аукціонів.
   Для початку створіть товари, які ви хотіли б продати і зробіть фотографії кожного з них. Потім «виставте» ваші творіння ручної роботи на сайт. І справа пішла.
   Блоггерство. Успішні блогери можуть заробити повну ставку через публікацію інтернет-повідомлень, статей і ведення постійних рубрик. Ви можете створити свій власний блог, користуючись готовими сервісами, такими як живий журнал, blogger.com або tumblr.com. Визначтеся з темами, в яких ви профі і починайте писати про останні новини, ділитися порадами. Гроші будуть «капати» через рекламу. Тут діє правило - чим більше відвідувачів блогу, тим вище доходи.
   Служба підтримки клієнтів. Багато компанії «віддають» центр обслуговування клієнтів на аутсорсинг. Зокрема, їх співробітники з дому приймають телефонні дзвінки безпосередньо від клієнтів, у яких є питання або їм потрібна допомога в придбанні товарів. Вимоги до такого бізнесу полягають у тому, що Ви повинні мати досвід обслуговування клієнтів, стаціонарний телефон і доступ в інтернет .
   Бухгалтер. Якщо ви добре працюєте з цифрами, то саме час зайнятися веденням чужої бухгалтерії. Для цього не обов'язково мати вищу економічну освіту, досить закінчити бухгалтерські курси. Щоб відкрити свій власний бізнес бухгалтерського обліку, необхідно продати свої послуги фізичним особам або представникам малого бізнесу (вони, найчастіше, делегують ці обов'язки іншим). Крім того, вам знадобиться програмне забезпечення бухгалтерського обліку і надійний комп'ютер. Залучити нових клієнтів можна шляхом розміщення листівок і розсилки поштових повідомлень.
   Репетитор. Якщо вам подобається навчання, можна зайнятися репетиторством. Вдома можна організувати навчання студентів, школярів або бізнес-навчання в вашій області знань. База потенційних клієнтів лежить буквально під носом: сусіди, сусідня школа, інститут у вашому районі. Ви також можете працювати в мережі Інтернет, а саме бути вчителем віртуально, в режимі онлайн.
   Перекладач. Якщо ви вільно володієте більш ніж однією мовою, можна стати позаштатним перекладачем. Багато компаній мають потребу в терміновому перекладі офіційних документів. Знайти джерело для позаштатної роботи з переведення можна на порталах Welocalize.com або sdl.com.
   Відкрийте свій магазин на Аукро. Якщо ви любите продавати, але грошей на власний магазин немає, можна відкрити його на Аукро. Про те, як можна заробити на Аукро - ми ще обов'язково напишемо.