Магазин для вагітних - вигідна справа

   Будь-яка жінка прагне виглядати привабливо і модно в будь-який момент. Особливо зростає ця необхідність в хвилюючий період очікування дитини. Цей період пов'язаний з додатковим навантаженням на сімейний бюджет. Але на таких речах економити не прийнято, що перетворює продаж товарів для вагітних в досить прибутковий готовий бізнес.
   Вагітність робить жінку ще більш прекрасною. Але підкреслити цю красу може тільки правильно підібраний одяг, що вимагає кардинального оновлення гардероба. Відсутність спеціалізованих магазинів перетворює цю, здавалося б, просту задачу в справжній квест.
   Жінки в положенні потребують не тільки нового одягу. Їм також потрібна маса різних речей, починаючи від засобів гігієни і закінчуючи товарами для новонароджених і годуючих мам. Бізнес ідея відкриття магазину для вагітних відкриває великі перспективи в плані рентабельності та подальшого розвитку проекту.

   Початківець підприємець (в ролі якого, швидше за все, буде виступати жінка) повинен для початку визначитися з вибором варіанту відкриття, яких існує декілька:
· Відкрити офлан-магазин з нуля.
· Купити офлан-магазин.
· Розкрутити інтернет-магазин.
· Відкрити магазин для вагітних по франшизі.
   У кожного з цих варіантів є свої переваги і недоліки, які необхідно враховувати виходячи з конкретної ситуації, наявності стартового капіталу, конкуренції на місцевому ринку, способів маркетингового просування і т.д.
   Максимально спростити завдання починаючого підприємця здатна франшиза магазину для вагітних. Найбільш популярними на сьогоднішній день є бренди «МамаМаркет» і «Newform». Для запуску бізнесу потрібна сума інвестицій в межах 15 000 - 30 000 доларів.
   Варіант франчайзингу виглядає вельми вигідно в порівнянні з альтернативами. Підприємцю не потрібно буде піклуватися про такі вкрай важливі речі як вибір місця, формату, асортименту та товарного наповнення магазину. Все це візьме на себе головна компанія, як і підбір і навчання персоналу, консультаційна підтримка тощо.
   Все що потрібно від франчайзі - це внести паушальний внесок і дотримуватися правил системи. Натомість він отримує готовий бізнес-план магазина для вагітних, який перевірений на практиці і з 100% гарантією буде успішно реалізований на практиці. Тим більше що франчайзер регулярно проводить великомасштабні рекламні кампанії, що незалежному підприємцю просто не під силу.
   Магазин для вагітних є досить перспективною ідеєю для бізнесу і відмінним варіантом для жінок, які прагнуть до фінансової незалежності і хочуть мати стабільне джерело доходів.