Відкриваємо мувінговий бізнес

 
   Сьогодні на послуги мувингових компаній відзначається зростаючий попит. І пов'язано це з тим, що ділова активність у великих містах з кожним роком стає більш жвавою. До того ж кількість продажів об'єктів житлової нерухомості на первинному і вторинному ринку стрімкими темпами збільшується.
Хто хоч раз з цим стикався, той знає, що переїзд гірше пожежі. І не має значення квартирний або офісний переїзд, перевезення меблів або інших речей. Організація переїзду досить складна і трудомістка задача, виконання якої все частіше довіряють професіоналам. Тому бізнес ідея з організації мувінгової компанії стає досить актуальною.

   А кожне новосілля або переїзд у новий офіс пов'язаний з транспортуванням меблів, оргтехніки та великогабаритних речей. У таких випадках обійтися своїми силами просто неможливо. І якщо, як вантажників, можна залучити своїх родичів, то з транспортуванням в іншу частину міста справа йде складніше.
   Також послуги вантажників потрібні і при переведенні офісу в інше приміщення. Крім цього постійними клієнтами мувінгової компанії можуть стати невеликі підприємства з продажу побутової техніки, кухонних і м'яких меблів.
   Якщо у великих торгових мережах існує своя служба доставки. То невеликі меблеві салони і магазини побутової техніки не можуть собі дозволити таку розкіш. Але їм необхідно надавати сервіс високого рівня. Передача доставки товарів на аутсорінг мувінгової компанії найбільш раціональне рішення в такій ситуації.
   Для успішної роботи вам знадобиться невелика вантажівка, пара міцних хлопців і досвід роботи, завдяки якому ви зможете ідеально планувати переїзд будь-якої складності та масштабу. Пунктуальність і старанність буде запорукою позитивної репутації бізнесу.
   Ефективно залучити клієнтів можна не тільки за допомогою демократичної цінової політики. Сучасний споживач цінує якісний сервіс і комплексний підхід. Ось, наприклад, спектр послуг однієї успішної мувінгової компанії Києва:
  Консультація з питань переїзду, перевезення меблів та інших речей,
  Планування переїзду, розробка оптимального маршруту,
  Доставка тари і пакувальних матеріалів,
  Розбирання / збірка / упаковування меблів і речей,
  Вивіз сміття та іншого мотлоху.
   Це проста, але прибуткова ідея для бізнесу, яка більше підходить для власників вантажних автомобілів малої вантажопідйомності (основний матеріальний актив). Інакше починаючий підприємець може зіткнутися з чималими витратами вже на старті. Надалі ж усе залежатиме виключно від особистісних якостей і кмітливості підприємця.