Надання медичної консультації он-лайн

Сьогодні похід до лікаря - проблематично і накладно для багатьох наших співгромадян. По-перше, для багатьох похід у поліклініку - моральний стрес через не завжди чуйних медиків на держслужбі, через нескінченні черги під кожним кабінетом і т.п. По-друге, навіть якщо людина стійка до стресу і перша причина його не лякає, для походу в міську лікарню найчастіше немає часу - на кілька годин з роботи відпустять не кожного. Та й вічний аврал на робочому місці відкладає ниючий біль в животі або спині у борговій ящик: «Саме потім пройде». Є один варіант - приватна клініка. Їх на сьогоднішній день на кожному кроці по кілька штук. І дійсно - там і фахівці хороші, і посміхаються, і черг немає, і ставляться до тебе добре. Але і коштує медична консультація (не кажучи вже про медичну допомогу) досить таки чимало. От і повертаємося до поліклініки.
   Так що ж робити, якщо без консультації лікаря не обійтися, а можливості потрапити в лікарню немає? Тут цілком актуальна буде ідея медичної консультації в режимі онлайн.
   Можливі два варіанти - відео-консультація та медична консультація в он-лайн чаті. І перший, і другий варіант дуже привабливий для докторів - адже заробляти вони можуть не виходячи з дому. Встановіть фіксовану ціну за медичну консультацію (наприклад, за годину спілкування з лікарем) і запропонуйте Вашим фахівцям, припустимо, 80%. При відео-консультації ціна буде вищою, за допомогою в он-лайн чаті - трохи нижчою. Таким чином, Ви даєте вибір своїм клієнтам як в ціновій політиці, так і у вигляді консультації. У кожному разі, не забувайте про відповідальність, яку Ви берете на себе - запрошуйте до співпраці тільки досвідчених і хороших спеціалістів.
   Якщо Ви зіткнулися з труднощами пошуку різнопрофільних фахівців, можете почати з більш вузької сфери. Наприклад, жіноча консультація он-лайн або консультація педіатра он-лайн - варіантів безліч. Все залежить від Вашого бажання і наявності кваліфікованого медика в даній галузі медицини.
   Подібна ідея не вимагає особливих фінансових вкладень. Вам не треба шукати і знімати приміщення під офіс. При необхідності (вірніше, за відсутності необхідного обладнання у найманих медиків) Вам треба буде закупити веб-камери і все додаткове устаткування. Плюс невеликі витрати на створення самого сайту медичної консультації он-лайн. Ось, втім, і всі витрати, які Вас очікують, якщо Ви зацікавлені в цій ідеї.
   Враховуючи те, що на сьогоднішній день подібних сайтів не дуже багато, можна з упевненістю розраховувати на затребуваність даної послуги. Люди дуже часто вважають проблеми зі своїм здоров'ям незначними і тимчасовими, тому витрачати час і гроші на похід до лікаря вважають недоцільним. Плюс багато хто просто соромляться йти в лікарню і розповідати про свої проблеми. А, коли є під рукою он-лайн консультація досвідченого лікаря, набагато простіше і морально, і фізично запитати порад та проконсультуватися у профільного лікаря. А платити за своє здоров'я і здоров'я своїх близьких люди завжди готові.