Теплично - фермерське господарство

 
 Найближчим часом в країні буде видно інтенсивне зростання аграрного сектора, якщо звичайно держава не відмовиться від усіх своїх амбіцій і не відкриє кордони для іноземних продуктів. Але поки цього немає в планах, цю ідею варто розглянути.

   Отже, ви маєте невеликий земельний наділ і стартовий капітал, якого вистачить на будівництво 2-3 теплиць і пари загонів для худоби. У теплицях будуть вирощуватися овочеві культури, наприклад огірки, реалізовані безпосередньо в кафе і ресторани, в загонах вирощуються корови чи свині, за смаком. М'ясо реалізується за тією ж схемою, що і овочі. Рентабельність такого господарства висока за умови достатньої клієнтської бази, на перших порах багато заробити не вийде, але ось попрацювати доведеться.
   Даними ідеями і обмежимося, хоча якщо вникнути в суть і як слід подумати, ідей цих може бути нескінченно багато. Адже заробити в кризу легко, головне зрозуміти, що потрібно великій кількості людей і знайти можливість запропонувати це за низькою ціною. У тяжкі часи всі намагаються економити, але ж не перестають їсти, їздити, одягатися та інше. Хочете заробити - думайте, включайте фантазію і все у вас вийде.