Бізнес ідея: постачання меблів в кінотеатри

 
 Постачання меблів в кінотеатри
 Місця, в яких проводяться культурно-масові заходи, досить відвідувані і багатолюдні. З одного боку, це великий плюс власнику - про нього знають відвідувачі, його відвідують, тим самим збільшуючи дохід закладу. З іншого боку, від цього страждають меблі та інші атрибути інтер'єру, так як при інтенсивному використанні не витримують навантажень. Тому постачання меблів і предметів інтер'єру в кінотеатри - досить вигідний бізнес, який варто тільки правильно організувати.

   Займаючись постачанням меблів в кінотеатри, підприємець, в кінцевому рахунку, отримає:
  • стабільний і прибутковий бізнес при мінімальних капіталовкладеннях;
  • можливість розширення бізнесу, за рахунок продажів елементів декору та інтер'єру.

   Для початківця і амбітного підприємця одним з важливих питань залишається проблема збуту меблів. Для успішності такого виду підприємницької діяльності бізнесменові слід налагодити ділові контакти з власниками кінотеатрів, або інших культурно-розважальних закладів.

   Як організувати поставки меблів

   Якщо у підприємця є можливість поставляти меблі з розстрочкою платежу, то такі умови договору нададуть йому неоціненну службу. Один раз, пішовши назустріч адміністрації кінотеатру і відтермінувавши платіж на незначний термін, підприємець тим самим підвищить свій авторитет і рейтинг. А це означає, що наступного разу, адміністрація культурно-розважально закладу, за придбанням меблів, звернеться саме до нього. За таких умов, постачання меблів може приносити дійсно великий дохід. Цілком очевидно, що крісла для кіно будуть користуватися найбільшим попитом.

   Що необхідно, щоб успішно торгувати

   Постачання меблів в кінотеатри цікава ще тим, що власні торгові площі в цьому випадку не потрібні. Вони можуть знадобитися для роздрібної торгівлі меблями, що може теж стати додатковим джерелом доходу. Але маючи на руках договір з кінотеатром на постачання меблів, підприємець може бути впевнений, що якщо він виконає свої зобов'язання, то оплата в обов'язковому порядку надійде на його рахунок. Роздрібна торгівля таких гарантій надати не може, тому що невідомо, коли покупець надумає зробити покупку меблів саме у вас.

   Договір з виробником чи постачальником

   Без тісної співпраці з виробником меблів для кінотеатрів, буде досить складно розширювати асортимент і «грати цінами». Тут потрібен постійний контакт, заснований на ділових відносинах, щоб виробник міг піти на зустріч і відпустити необхідні меблі без передоплати, або за значно зниженою ціною. Тоді у підприємця з'явитися можливість проводити гнучку цінову політику і йти назустріч покупцям.