Бізнес ідея: прийом кольорового металобрухту

 
Прийом кольорового металобрухту
 Серед бізнесу по прийому металобрухту особливо можна виділити організацію пунктів з прийому кольорового металу. Дана категорія підприємницької діяльності дозволяє досить добре заробляти і мати стабільний дохід. Кольорові метали дуже цінуються в будь-якому виробництві, тому попит на них досить великий.

   Перспектива створення бізнесу по прийому кольорового металобрухту, дозволить підприємцю отримати:
  • стабільний і постійний заробіток, оскільки даний ресурс практично невичерпний;
  • високу рентабельність підприємства;
  • можливість в обмін зданого металу отримувати затребувану продукцію виробника.

   Такі перспективи досить привабливі, тому пункти прийому кольорового металу організовуються повсюдно. Але навіть, незважаючи на широку конкуренцію в даній сфері, бізнес залишається як і раніше затребуваним і популярним.

   Початковий етап організації бізнесу по прийому кольорового металу

   Тут існує два шляхи розвитку. Один полягає в організації стаціонарного пункту прийому кольорового брухту, інший - у виїзних пунктах, які знаходяться у віддалених місцях. Як і один вид бізнесу, так і другий, тісно пов'язані також з прийманням чорного металу, тому підприємцю доведеться охоплювати відразу два напрямки - прийом кольорового, і прийом чорного брухту.

   Стаціонарне приміщення і виїзні пункти

   Для організації стаціонарного пункту прийому металу, потрібно приміщення з доступними під'їзними шляхами, щоб завжди існувала можливість проїзду транспортного засобу. Для організації виїзного пункту збору, наявність вантажівки - необхідна умова.
   Якщо говорити про інвестування, то поточні витрати зажадають значних коштів, однак вони при правильній організації процесу, швидко обернуться і принесуть прибуток.
   Після вирішення організаційних питань, і створенні мережі приймальних пунктів металу, слід укласти договори з переробними підприємствами. Тут можливі варіанти - отримувати оплату можна як в грошових коштах, так і в готовій продукції.

   Збір алюмінієвого лома

   Ще одним перспективним напрямком є ​​збір алюмінію, тому що він досить широко затребуваний в харчовому виробництві. Для даного виду бізнесу, слід тільки встановити контейнер в багатолюдних місцях для збору використаних банок з-під напоїв. Транспортування на переробні підприємства не займе багато зусиль, а результат буде досить високим.