Бізнес ідея: ремонт у ванній кімнаті

 
Ремонт у ванній кімнаті
 Людина весь час прагне до досконалості, у тому числі і в переобладнанні житлового приміщення. Одним з важливих етапів ремонту квартири, є ремонт ванної кімнати. Саме в цьому приміщенні, як ні в якому іншому, проявляються творчі здібності майстра. Саме тут поєднуються дизайн і облицювання, інтер'єр і якісне забезпечення інженерних систем. Тому не кожен майстер допускається до ремонту у ванній кімнаті, слід бути фахівцем у даній сфері і володіти позитивними рекомендаціями.

   Організація бізнесу по ремонту у ванній кімнаті

   Ремонт ванної кімнати починається зі створення проекту приміщення, в якому передбачено як проведення інженерних комунікацій, так і розташування предметів інтер'єру. Залежно від того, якою уявляється мешканцям ванна кімната, такі матеріали використовуються при її ремонті. Тому такий вид підприємницької діяльності досить прибутковий вид бізнесу, так як за елітний і якісний ремонт, господарі готові платити великі гроші. Але щоб взятися за виконання даної роботи, треба трохи обзавестися практичним досвідом і теоретичними знаннями в даній сфері.
   Заміна комунікацій - водопроводу, каналізації і електрики, найперше, на що слід звернути увагу підприємцю. Не можна приступати до роботи з підлогою, стінами, стелею, поки не встановлена ​​витяжка, не підведено електроживлення і замінено труби. Тільки після того, як над цим питанням потрудяться фахівці, можна укладати плитку і декорувати стіни.

   Робота зі штатом компанії

   Щоб організувати стабільний і затребуваний бізнес по ремонту ванних кімнат, в штат компанії повинні входити не тільки штукатури і облицювальники, але і дизайнери, сантехніки, електрики. Все буде залежати від ряду виконуваних завдань. Кожен етап оплачується окремо, чому передує акт прийому-здачі робіт. Якщо замовника не влаштовує робота електрика, то він не підпише форму і не оплатить його працю. Тому в штаті компанії повинні трудитися грамотні фахівці, які виконують роботу:
  • швидко;
  • акуратно;
  • відповідно з будівельними нормами і стандартами.

   Тільки в такому випадку замовник буде задоволений і розрахується за договором. Такі ж вимоги відносяться і до плиточних робіт. Він повинен уміти не тільки якісно класти плитку, але і дотримуватися дизайнерського проекту. Тим більше замовник вже заздалегідь бачить ванну кімнату такою, яку він собі уявляв. Тому відступ від умов проекту небажано, в іншому випадку можна позбутися доходу.
   Ще одна важлива вимога при роботі з персоналом, якої слід дотримуватися, - це заборона на вживання спиртних напоїв при виконанні замовлення. Клієнти не люблять п'яних майстрів, і часто, замовник відмовляється від послуг. Тому підприємець повинен контролювати не тільки виконання робіт, а й стан працівників. Такий контроль піде тільки на користь справи.