Секрети мільйонерів, які вас здивують

 
Секрети мільйонерів
 Ви можете уявляти людей, які ведуть шикарний спосіб життя, у яких величезні розкішні будинки, які катаються на дорогих машинах і постійно беруть участь у різних програмах про багатіїв, але це характерно лише для частини з них.
   Ви можете постійно стикатися з такими людьми і нічого навіть не підозрювати про їх стан. У багатьох мільйонерів немає божевілля на дорогі речі, вони не люблять пафос, але знають собі ціну.
   pidpriemets.blogspot.com пропонує секрети мільйонерів, про які ви навряд чи здогадувалися.

    Стабільна робота

   Всупереч розхожій думці, мільйонери не отримують свій стан миттєво, ледь не за одну ніч. Часто, це люди, які працювали на одному місці протягом багатьох років. За відданість роботі вони отримали винагороду: хорошу заробітну плату, пенсію або чисельні премії, які й допомогли стати на ноги. Насправді, таких людей дуже багато, хороші фахівці цінуються скрізь і завжди.

   Заощадження

   Більшість багатих немолодих людей почали робити перші заощадження в зовсім юному віці. Якщо задуматися, то насправді, кожна копійка важлива. До того ж, якщо гроші вкладати кудись, то вони будуть ще й працювати на вас.
   Не потрібно щоразу намагатися зберегти половину зарплати, навіть невеликий внесок в вашу "скарбничку" дозволить з часом накопичити значну суму. Ощадливість і економія здатні зробити вас багатими.

   Збереження надбавки до зарплати

   Одним з найбільш приємних і бажаних моментів у роботі є надбавка до зарплати. Правда, коли ви її отримуєте, з'являється велике бажання порадувати себе обновкою або чимось смачним. Не піддавайтеся спокусі і обміркуйте, дійсно вам це потрібно. Намагайтеся зберегти хоча б половину надбавки до зарплати і зовсім скоро зможете накопичити значну суму.

   Інвестиції

   Мільйонери, які володіють акціями, як правило, інвестують у бізнес протягом довгих років. Вони постійно отримують прибуток. Це відрізняє їх від "хранителів", у яких гроші просто зберігаються. У цьому випадку дохід ще й додається.

   Не бійтеся просити поради

   Більшість мільйонерів не стали б багатими, не будь у них наставників. Є люди, які добре знають свої сильні сторони, але не завжди можуть розвивати це. Тому поради більш досвідчених багатіїв завжди будуть до речі.

    Розрахуйтеся з боргами

   Поки у вас є якісь заборгованості, за машину або квартиру, ви ніколи не зможете стати багатим. Постарайтеся швидше виплатити всі борги і починайте відкладати гроші. Краще трохи обділити себе в чомусь, ніж тривалий час віддавати комусь частину доходів.

   Не женіться за дорогими речами

   Багато мільйонерів консервативні, часто їх можуть називати скупими. Насправді ж, ці люди знають ціну грошам і не звикли викидати їх на вітер. Вони не завжди купують собі останні моделі BMW або Mercedes, у них немає золотих годинників, зате вони цілком можуть їздити на старих авто.

   Хороший кредитний рейтинг

   Чим краще ваш кредитний рейтинг, тим простіше отримати кредит на вигідних умовах. Іноді може виникнути необхідність "позичити" гроші у банку, і щоб з цим було якомога менше проблем, стежте за своєю кредитною історією.

   Постановка цілей

   Багатьом людям успіх не падає просто в руки. Вони складають плани і цілеспрямовано рухаються до своїх цілей. Мільйонери постійно працюють над тим, щоб їх стан примножувався.

   Нерухомість

   Багато успішних людей вкладають гроші в нерухомість, адже вона цінується завжди. У них не завжди розкішні особняки, багаті люди просто прагнуть облаштувати будинок таким чином, щоб були всі умови для комфортного життя.
   Також, ви можете здавати квартиру або будинок в оренду і постійно отримувати прибуток від цього. До того ж, у разі чого, у вас завжди буде свій дах над головою.

   Секрети мільйонерів не така й загадка для всіх. Маленькі хитрощі, цілі і довгострокове фінансове планування допоможуть стати ближче до семизначного числа.